USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На вулицях Луцька сніг прибирає понад 20 одиниць спецтехніки

13 Листопада 2016 18:02
З учорашнього вечора на вулицях Луцька працює понад 20 одиниць снігоприбиральної техніки, всі - підприємства "Луцкспецкомунтранс".

Про це повідомив директор "Луцкспецкоммунтрансу" Валерій Кузьмич, - пише Телеграф.

З його слів, перші снігоприбиральні машини вийшли ще з вечора суботи. Поступово до них була залучена інша наявна спецтехніка - грейдер, комбіновані дорожні машини МДКЗ, трактори.

"Прибудинкові території та інші вулиці прибирають від снігу працівники ЖКП", - зазначив він.

Директор "Луцкспецкомунтрансу" запевнив, що люди будуть працювати всю ніч. Він додав, що для посипання вулиць міста в цьому році заготовлено 6 тисяч тонн піщано-сольової і 200 Суміші тонн солі, що цілком повинно вистачити, адже стільки ж використовувалося в попередні роки.

ЧИТАТИ ПОРАДИ ВОДІЯМ В ОЖЕЛЕДИЦЮ

Як уточнили у Волинському гідрометцентрі, сніговий покрив в Луцьку в середньому становить близько 10 см, сила вітру досягає 15 м / сек. За прогнозами синоптиків, негода вируватиме до ранку.

Згідно з даними директора департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Івана Мирки, в цілому на Волині снігом замело майже всі райони області. В даний час використано півтисячі тонн піщано-соляної суміші та задіяно 43 одиниці техніки облавтодору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
? Показати IP 13 Листопада 2016 18:15
Бачив як гасали по Відродження з кінця в кінець...
К Показати IP 13 Листопада 2016 19:43
В обід по вул.Конякіна.. но дорозі каша була см. 15,не видно було щоб чтстили.
Юк Показати IP 13 Листопада 2016 23:25
Да - на словах, а сіль так і неприїхала, мер зажав каси!!! А машини спец -ДЕ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus