USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На виконком Луцької міської ради викликали поліцію

18 Травня 2018 16:43
Чотири екіпажі патрульної поліції прибули під стіни Луцької міської ради. Поліцейські зайшли до приміщення, де 18 травня відбувається засідання виконавчого комітету міської ради.

У приміщенні під дверима зали, де відбувається засідання, зібралися десятки молодиків. Ймовірно, це працівники та охорона РЦ «Промінь», адже на виконкомі розглядатимуть питання про розірвання договору оренди щодо парковки розважального центру.

Вочевидь, таким чином адміністрація «Променя» намагається вплинути на членів виконкому.

Нагадаємо, договір між школою плавання і «Проміньпарксервіс» хочуть розірвати, адже товариство не виконує своїх зобов’язань і до того ж використовує територію басейну з комерційною метою. Згідно з договором, першочергово та безкоштовно місця для стоянки повинні були б надавати саме відвідувачам басейну. Натомість усі місця, особливо у вечірні години, заставлені автомобілями відвідувачів «Променю». Окрім того, товариство зобов’язувалося встановити на території школи плавання спортивний і дитячий майданчики. Однак спортивного майданчика так і не облаштували, а дитячий розмістили за межами ділянки басейну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
—— Показати IP 18 Травня 2018 20:08
Цікаво припарковані пріуси... їм можна ...??? Там паркуватися?
# до —— Показати IP 19 Травня 2018 00:07
Якщо немає знака можна всім

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus