USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Зеленського готували замах друзі Кадирова, - Геращенко

10 Лютого 2015 15:08
Правоохоронці затримали злочинну групу, яка готувала замах на лідера розважального шоу проекту «95 квартал» Володимира Зеленського та його сім'ю.

Про це повідомив народний депутат Антон Геращенко.

З його слів, банда налічувала 7 осіб, один з них, згідно з оперативними даними, має зв'язок з главою представництва Чеченської республіки.

Повідомляється, що злочинці протягом останніх шести місяців займалися збором інформації стосовно Зеленського та членів його сім'ї, як у Києві, так і в Кривому Розі, звідки Володимир родом.

«10.12.14 року цією групою було здійснено підпал автомобіля, яким користувався Зеленський. З метою недопущення подальшого знищення майна, а також можливого фізичного усунення Зеленського та його рідних, було прийнято рішення про затримання даної групи», - розповів Геращенко.

Зазначається, що в ході обшуку помешкань, у затриманих вилучили великий арсенал зброї.

«Зараз слідчі і оперативники з'ясовують, з якою метою негідники вистежували Зеленського та членів його сім'ї - це була підготовка до банального пограбування або викрадання з метою вимагання, чи це була помста за сатиру на адресу Рамзана Кадирова», - поінформував Геращенко.

Наразі три людини заарештовані і 4 затримані сьогодні. Тривають слідчо-оперативні заходи.

Нагадаємо, комік Володимир Зеленський визнав, що жарт з використанням відео, на якому глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров плаче після мусульманської молитви, був некоректним.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
саша Показати IP 10 Лютого 2015 15:25
кадиров чурка немитий
SVV Показати IP 10 Лютого 2015 15:39
Кадыров - это Путинская марионетка!
женя Показати IP 10 Лютого 2015 16:27
комік, який тупо косить бабки, йому на всіх .....
Анонім Показати IP 10 Лютого 2015 17:07
коментар було видалено
добряк Показати IP 10 Лютого 2015 20:11
коментар було видалено
правда Показати IP 10 Лютого 2015 23:43
Джохар Дудаев Чеченський ГЕРОЙ!!!! рамзан кадиров кремльовський СЛУГА!!!
українка Показати IP 13 Лютого 2015 00:30
кадиров не так вихований як українці і тому не дивно, що крім одного чогось незрозуміло для них святого, а все інше для нього просто! мясо і це в них така святість, ящо людина _ основна цінність на землі! спокою в нього і подібних йому в голові ніколи не було і не буде! предки і потомки їх завжди будуть страждати від жадоби вбивати! вони себе ставлять вище аллаха!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus