USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Ягодині» обіцяють пропускати швидше

19 Липня 2011 12:59
В період туристичного сезону на пункті пропуску «Ягодин» запроваджують нововведення - автомобілі, які виїжджають з України по «червоному коридору», пустять по автодорозі в районі старого автопорту «Ягодин».

Через це прикордонники очікують «зменшення напруженості перед пунктом пропуску» та «можливість учасникам міжнародного руху більш комфортно перетинати кордон України», - інформують 19 липня у прес-службі Північного регіонального управління Держприкордонслужби.

За рахунок Волинської облдержадміністрації нову розв’язку дооблаштують додатковими інформаційними та дорожніми знаками, біотуалетами, сміттєзбірниками.

Також тут будуть встановлені бігборди, які пояснюватимуть порядок та напрямки перетинання державного кордону.

Також тут планують встановити стаціонарні парапети. Їх, до речі, мають поставити і на мості через річку Західний Буг - до з'єднання з парапетом суміжної сторони смуги руху на виїзд з України по «зеленому коридору».

Це нововведення з часом перейде на постійну основу, - інформують прикордонники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus