USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Ківерцівщині влаштували «войнушки». ФОТО

4 Травня 2011 18:18
Протягом трьох днів, з 30 квітня по 3 травня, у лісах Ківерцівщини дві сотні молодих людей влаштували «войнушки» – грали у спортивно-патріотичну гру «Звитяга».

Дійство відбувалось вже вшосте, повідомили у прес-службі організаторів заходу – молодіжній організації «Національний Альянс».

Загартуватися духом і тілом на місце таборування прибуло більше 200 учнів та студентів середніх спеціальних та вищих навчальних закладів із Києва, Львова, Калуша, Чернігова, Дубна, Рівного, Закарпаття та з різних куточків Волинської області. Також у тереновій грі взяли участь білоруси та поляки.

Після відкриття таборування 30 квітня усіх учасників поділили на дві команди (сотні), які у свою чергу розділили на менші структурні одиниці: чоти та рої.

Кожен табірник отримав нарукавну пов’язку відповідного кольору сотні, що символізувала життя, а команди отримали назву і прапор. Цьогоріч в лісах Волині змагалися «Чорні пси» та «Чорна сотня».

Завдання, яке ставилось перед командами, полягало у тому, аби викрасти прапор у суперників та втримати його до кінця гри. Крім того, треба було «знищувати» гравців ворожої команди шляхом зриву нарукавних пов’язок.

Гра була цікавою та психологічно напруженою. Протягом «війни» кожна команда відчула себе і переможцем, і переможеним. Спочатку ініціативою заволоділи «Чорні пси», і вже першого дня блискуче розправившись з ворогом, заволоділи двома прапорами.

Наступного дня не менш вдала тактика нападу «Чорної сотні» перемістила знамена у свій табір. В останню ніч «Чорні пси» зробили спробу перейняти ініціативу, але психологічно і фізично «Чорна сотня» витримала оборону в нічному бої, і суперники зуміли забрати лише власний прапор.

Таким чином переможець визначався за кількістю балів. Так, «Чорна сотня» стала кращою командою.

До слова, під час таборування існувала заборона палити та вживати алкоголь, адже одним із завдань заходу є популяризація серед молоді здорового способу життя.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Роман Показати IP 4 Травня 2011 21:40
Це було класно і незабутньо) ЧОРНІ ПСИ!
Братан Показати IP 5 Травня 2011 02:12
а переміг хто?
Окунь Показати IP 5 Травня 2011 10:22
Переміг кожен, хто приїхав! ЧОРНІ ПСИ рулть !!!
ДОЩ Показати IP 5 Травня 2011 14:31
ПЕРЕМОГЛА ЧОРНА СОТНЯ і наш славний сотник ЧОРНОТА! Слава Україні!
Бестія Показати IP 5 Травня 2011 15:50
ЦЕ було неперевершено! Чорнота - найкращий)
Patriot Показати IP 5 Травня 2011 16:50
Героям Слава!!! тричі слава Чорним Псам ....Слава Слава Слава!!!
Гонта Показати IP 6 Травня 2011 16:25
Чорні Пси - найкращі))
Стецько Показати IP 6 Травня 2011 21:53
Слава Україні - слава Чорним псам!!!!!!!
Лучник Показати IP 6 Травня 2011 22:53
Пдтримую Окуня в тому, що виграв кожен учасник. А також привіт Чорній Сотні! )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus