USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині – понад 20 тисяч працюючих пенсіонерів

11 Травня 2011 14:58
Наприкінці 2010 року на підприємствах, в установах та організаціях області нараховувалось понад 212 тисяч найманих працівників.
Значна частина з них зайнята в соціально-культурній сфері області: освіті, охороні здоров’я, культурі. Це майже кожні четверо з десяти. П’ята частина працює у промисловості. Про це повідомили у Головному управлінні статистики у Волинській області.
Працююче населення на третину складається з молодих людей у віці до 35 років, п’яту частину становлять працівники у передпенсійному та пенсійному віці, серед них 20,3 тисячі осіб – пенсіонери за віком.
Найбільше пенсіонерів за віком працює в соціально-культурній сфері області – кожен сьомий зайнятий тут.
Наймолодші ж кадри зосередженні в торгівлі та фінансовій діяльності – половина працюючих в цих видах діяльності молодші 35 років.
Понад 56% працівників підприємств, установ та організацій повну, базову або неповну вищу освіту, серед них тисяча з науковим ступенем.
Значна частка працівників з вищою освітою зайнята в освітніх закладах, установах державного управління, сфері фінансової діяльності – 73–87% всіх зайнятих в цих видах діяльності.
2010 року за рахунок коштів підприємств та організацій області 15,1 тисячі працівників пройшли навчання з підвищення кваліфікації, ще 2,7 тисячі осіб було навчено новим професіям.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus