USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині – понад мільйон абонентів мобільного зв’язку

19 Серпня 2011 17:23
Серед сучасних послуг зв’язку найбільшим попитом користується мобільний, що становить на Волині 60% загального обсягу послуг.
Про це розповіли у Головному управлінні статистики у Волинській області.
З початку року кількість його абонентів збільшилась на 22 тисячі і на початок липня нараховувала понад 1 мільйон одиниць.
Усе більшого поширення набуває і комп’ютерний зв'язок. Цьогоріч кількість користувачів мережі Internet зросла на 3 тисячі і становила понад 48 тисяч абонентів.
Не втрачає значення стаціонарний телефонний зв'язок, який займає майже п’яту частину загального обсягу послуг.
На початок липня телефонна мережа області налічувала більше 194 тисячі основних телефонів, з них майже 167 тисячі – домашніх.
Загальний обсяг послуг поштового і електрозв’язку у І півріччі поточного року склав більше 267 мільйонів гривень, майже третину з нього надано населенню.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus