USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині хочуть звільнити головного лікаря

26 Квітня 2011 15:29
Депутати Волиньради підтримали клопотання головного медика Волині Ігоря Ващенюка щодо звільнення з посади головного лікаря Волинського обласного центру здоров’я Сергія Левчука.
Про це стало відомо 26 квітня під час засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я людини, – пише ВІП.
У клопотанні начальника управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Ігоря Ващенюка щодо звільнення Левчука з посади головного лікаря обласного центру здоров’я у зв’язку із закінченням 6 травня 2011 року терміну контракту.
Сергій Левчук прозвітував про свою діяльність, показав сертифікати і нагороди центру та розповів про основні напрямки його роботи.
Однак на запитання заступника начальника управління охорони здоров’я Івана Грицюка він давав неточні відповіді.
Грицюк розповів про неточності в «паперовій роботі» обласного центру здоров’я. Зокрема, за його словами, у звіті центру пише, що «усіма формами санітарно-освітньої роботи в області охоплено 2,7 мільйона осіб».
«Що мені вам нагадувати, що в області сьогодні проживає 1,3 мільйона волинян. Вони охопили 2,7 мільйона. Хіба можна далі коментувати?» – сказав Грицюк.
Голова комісії охорони здоров’я людини Галина Майко сказала, що ніхто протизаконних дій проти Сергія Левчука не приймає, але «якщо нам потрібно це питання вирішувати, то я думаю, що треба підтримати управління».
«Їм видніше, як з вами працювати. Ми не знаємо вас як особистість, і вашу роботу. А управління з вами співпрацює тісніше», – вважає голова комісії.
Усі члени комісії одноголосно проголосували за звільнення Сергія Левчука.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
давно пора! Показати IP 26 Квітня 2011 18:35
Нічого ж не робить. Хіба що продає свої біологічні препарати сумнівної репутації і де!!!в приміщенні дитячої поліклініки! Варто зазначити, що лікар він нікудишній, сюди ж тра грицюка, той завертить і закрутить!!! А якщо чесно, то треба добре подумати і створити нарешті нормальний прес-центр, тоді й центр здоровя буде не потрібно!
Двірник, мету три дільниці Показати IP 27 Квітня 2011 07:54
Звернення до Бориса Клімчука. Якщо Аграрний фонд Волині, який заснований кандидатом сільськогосподарських наук і багаторічним досвідченим керівником Волинської сільськогосподарської дослідної станції Василем Битовим, очолила хамовита секретарка з "Волиньлісу", то на місце досвідченого головного лікаря Луцького пологового будинку Михайла Токарчука можете сміливо ставити козака в баранячій шапці Середюка з Рокинь, а на місце Любові Івевакової рекомендую народну артистку Людмилу Приходько. "Потягнуть", не хвилюйтесь. Подивіться, в РФ міністром охорони здоровя працює економіст Голікова. При ній москалі точно вимруть, як мухи. Подумаю і запропоную когось на місце Левчука. Хороший резерв - перевести туди молоду і перспективну прибиральницю з ОДА. Нехай росте людина. А заступником можна перевести Ващенюка. Памятайте слова дідуся Леніна: "Кадри вирішують усе!".
лінгвіст до Двірник, мету три дільниці Показати IP 27 Квітня 2011 15:32
"Кадры решают все, а не кобылы и машины"-оригинал речи Сталина. Так сказал отец Сталин
! Показати IP 27 Квітня 2011 13:06
В росії вводиться масова чіпізація(під шкіру паспортні дані,група крові, артер.тиск тощо). В росії пропонують дітям вводити і чіпи в голову, щоб ті могли мозги свої підключати до електронної бібліотеки.Подивіться ДЕТСТВО-2030!!!!...То може і в нас до того йде?
Петро Васильович Показати IP 13 Травня 2011 20:57
Цікаво а яка була зарплата у Левчука С.В. Дивлячись на його автомобіль можна прикинути що зарплата у нього була як у премєр-міністра,або працював на своїй минулій посаді років так 200 і весь цей час бідолашний мабуть нічого не їв.Цікаво яка у нього декларація про доходи,і де наша прокуратура.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus