USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині хотіли влаштувати «другу Врадіївку»? ФОТО

22 Листопада 2013 10:42
Надзвичайна подія, коли у службовому автомобілі чергової частини райвідділу помер чоловік, викликала суспільний резонанс. У місцевих жителів залишилося ще чимало запитання з цього приводу.
На захист діяльності структурних підрозділів правоохоронних органів, начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук особисто виїхав у Турійськ і разом із головою райдержадміністрації Олександром Дишлюком та райради Ольгою Черен зустрівся із депутатським корпусом та представниками громадських організацій, - повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.
Генерал-майор міліції відразу звернувся до присутніх: «Як тільки надійшло повідомлення про цей випадок, на місце події виїхав я, прибули представники прокуратури. Відомості належним чином зареєстрували – і органи прокуратури розпочали кримінальне провадження. Попередньою причиною смерті хлопця судмедексперти назвали гостру серцеву недостатність. Нині призначено чимало експертиз. Слідством буде встановлено також, чи застосовували працівники Державтоінспекції електрошокери.
Натомість один із депутатів повідомив про те, що до нього підходили люди із пропозицією влаштувати у Турійську «другу Врадіївку». На це начальник обласного управління міліції зауважив: «Не потрібно налаштовувати народ проти міліції. Правоохоронці повинні робити свою справу. Зараз лунає багато звинувачень у нашу адресу, але працівники ДАІ виконували свою роботу. Помітивши автомобіль, який рухався із порушенням Правил дорожнього руху, намагалися його зупинити. Вимогу правоохоронців водій проігнорував, натомість збільшив швидкість і почав утікати. В автомобілі, крім водія, перебував пасажир, який згодом розповів, що вони їхали зі швидкістю 200 кілометрів на годину. Як у цій ситуації мали діяти працівники ДАІ? Закрити на це очі і тим самим наразити на небезпеку інших громадян? Такого ніколи не буде! У той же час я готовий розбиратися за кожним повідомленням про неправомірні дії працівників міліції. Моя позиція – однозначна: якщо працівник міліції порушив закон, відповідатиме сповна».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
оЛЕГ Показати IP 22 Листопада 2013 11:22
на такому ласы видушити 200 км не можливо- це брехня.Спідометр не візьме
Т.С. Показати IP 23 Листопада 2013 07:22
на наших дорогах 200?! не смешите!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus