USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині медзаклад отримав сертифікат міжнародного стандарту

5 Листопада 2013 11:19
Сертифікат Міжнародної організації зі стандартизації (ISO International Organisation for Standartization) вручили Волинському обласному дитячому медичному об’єднанню, - інформує Волинська правда.

Сертифікат вручили у вівторок, 5 листопада, представник міжнародного сертифікаційного органу Павло Підгаєць.

ВОДТМ – перший серед медичних обласних дитячих закладів України, який отримав відповідні сертифікати міжнародного стандарту ISO 9001 та українських ДСТУ ISO 9001-2009. «Щиро вітаю вас із отримання цього сертифікату. Адже ми йдемо до нових стандартів якості, йдемо у в Європу», – сказав, вітаючи колег начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк.

«Нам приємно, що ми отримали таку відзнаку, отже, продовжуємо працювати далі», – додав генеральний директор ВОДТМ Григорій Ващилін.

Колектив ВОДТМ очікувала цього дня ще одна приємна новина. Згідно з дорученням міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової, премія «Медична гордість року» була присвоєна завідувачу неонатального центру цього медичного закладу Миколі Гнатіву.

Довідка:
Міжнародна організація зі стандартизації – організація, що має мережу національних представництв у 157 країнах світу з центральним офісом в Женеві. Метою діяльності організації є ратифікація стандартів, розроблених спільними зусиллями делегатів від цих країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus