USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині «накрили» підпільний ігровий дім

14 Листопада 2012 09:37
На Волині працівники Державної служби охорони виявили підпільний зал, де надавалися послуги в сфері грального бізнесу.

У місті Володимир-Волинський працівники управління ДСБЕЗ в області спільно з працівниками сектору ДСБЕЗ Володимир-Волинського міськвідділу міліції виявили та задокументували факт надання послуг у сфері грального бізнесу, який на території України заборонений.

«Під час відпрацювання території міста виявили підпільний заклад, де надавалися послуги азартних ігор, – розповів заступник начальника УДСБЕЗ У Волинській області Володимир Сюйва. – Такий бізнес відкрив один із місцевих підприємців. Проводячи огляд місця події, працівники міліції вилучили виготовлені кустарним способом гральні автомати, документацію, а також ключі, за допомогою яких в обладнання вносилися кошти».

За цим фактом проводяться дослідча перевірка, здійснюється експертна оцінка обладнання. Тож, невдовзі буде вирішене питання про порушення кримінальної справи за вчинення злочину, передбаченого частиною 203-2 (Заборона грального бізнесу) КК України, а відтак винних осіб притягнуть до відповідальності.

Загалом чоловіку доведеться сплатити штраф обсягом від 170 до 850 тисяч гривень. Окрім того, буде конфісковане гральне обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus