USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У «Проліску» ігнорують листи Войтовича?

10 Серпня 2011 15:56
Комісія обласної ради з питань екології рекомендувала сесії скасувати 19 рішень про надання в оренду ставків та озер Волині.
Відповідне рішення комісія прийняла 10 серпня під час засідання.
Рішення викликане тим, що частина орендарів водних плес відмовилися від користування водоймами. З деякими користувачами договори оренди були розірванні більше п’яти років тому. Однак рішення сесії про скасування права надання в оренду не було.
Загалом на розгляд комісії виносилися 23 об’єкти. Однак за пропозицією депутата Сергія Слабенка три з них відправлені на довивчення. Адже немає доказів, що договір з цими користувачами узагалі був підписаний.
«Нам не повідомляють, чи був договір узагалі. Людина просто написала заяву про відмову від оренди водойми, і ми її погодимо? А якщо ця людина взяла ставок, розрила там все, гроші закінчилися, і вона його покинула? Хто буде в такому разі вирішувати ситуацію?» – запитав Слабенко.
На доопрацювання відправили і проект про скасування рішення про надання комунальному підприємству «Санаторій матері і дитини «Пролісок» двох штучних водойм площею 0,80 гектара та 0,30 гектара.
Мовляв, підприємство державне, і необхідно заслухати думку директора санаторію. Нині договори оренди водойми та землі з «Проліском» не укладені. Відповідно, рішення про надання водойм в оренду потребує скасування.
В апараті облради кажуть, що надсилали листи усім орендарям водойм, аби дізнатися, чи хочуть вони надалі користуватися плесами. Від деяких користувачів надходили листи і документи з проханнями надати озера та ставки в оренду, від інших були відмовні заяви, а от від санаторію не надійшло жодної відповіді. Хоча лист-звернення був підписаний головної облради Володимиром Войтовичем.
«Взагалі дивна ситуація, що голова обласної ради не може витребувати в комунального підприємства документи», – коментує депутат Слабенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Орендар Показати IP 11 Серпня 2011 08:32
Всі ставки надані незаконно, оскільки це не об*єкти місцевого значення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus