USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині назвали переможців «Неповторності»

21 Березня 2011 15:58
Переможницею п’ятого обласного літературного конкурсу «Неповторність» стала волинська поетеса Ганна Луцюк.
Підсумку конкурсу було підбито 21 березня, у Всесвітній день поезії, у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки, - пише Волинська правда.
Голова журі, член Національної спілки письменників України Клава Корецька відзначила високий художній рівень більшості надісланих текстів. Вона також висловила вдячність управлінням культури і туризму, у справах сім’ї, молоді і спорту облдержадміністрації за підтримку творчої молоді.
Згідно з результатами голосування перше місце посіла поетеса Ганна Луцюк, у доробку якої вже є дві книги віршів.
Два других місця присуджено лучанкам Ірині Загладько та Софії Стасюк (на фото).
Трьох третіх премій удостоєні Наталка Котович-Рябова з Любомля, Вікторія Літвінова з Володимира-Волинського та Наталія Шульська з Луцька.
Представники влади вручили переможцям дипломи та грошові відзнаки.
Члени журі, зокрема директор головної книгозбірні Волині Людмила Стасюк, письменниця Олена Пашук, літературознавець Микола Мартинюк, наголосили, що конкурс «Неповторність» необхідно проводити і далі.
Вони також позитивно відгукнулися про художні здобутки не тільки переможців, але й інших учасників: Лідії Дружинович, Юлії Закутньої, Олександра Шумиліна, Світлани Зозулі, Ірини Воробей, Діани Нагірної, Анни Ващук, Марії Гель.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus