USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині освятили нову храмову ікону. ФОТО

18 Червня 2013 14:55
Нову ікону освятили у Волинській області.

Про це повідомили у прес-службі Волинської Єпархії УПЦ КП.

Нову храмову ікону освятили в парафії Вознесіння Господнього міста Устилуг Володимирського районного деканату. Чин освячення образа, створеного луцькою художницею Тетяною Гугою, очолив декан протоієрей Євген Шевчук у день престольного празника. Святиню розташували над головним входом у церкву.

Перед цим відправили Божественну Літургію, яку очолив володимирський міський декан протоієрей Юрій Пилипець у співслужінні з настоятелем протоієреєм Юрієм Здебським, іншим духовенством цього та Нововолинського благочинь.

На відправі побував священик Римсько-Католицької Церкви. Разом із громадою молилися народний депутат України Євген Мельник та голова райдержадміністрації Валентин Скуба.

Слова подяки пролунали жертводавцеві Валерію Діброві, за кошти якого створили ікону. Найактивніші парафіяни за вклад у розбудову храму одержали благословенні грамоти митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

Також отець настоятель із Валентином Скубою ініціювали збір коштів на встановлення в Устилузі пам’ятника Тарасові Шевченкові.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus