USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині освятили нову церкву, яку будували 13 років. ФОТО

25 Вересня 2013 15:54
Єпископ Володимир-Волинський Матфей із благословiння митрополита Луцького i Волинського Михаїла освятив храм Преображення Господнього в селі Городилець Турiйського деканату та iконостас цього Божого дому, очолив у ньому Божественну Лiтургiю. Церкву споруджували 13 років.

З вікарієм єпархії служили: декан протоiєрей Микола Данькiв, намісник Замкового Свято-Архангельського монастиря в Луцьку ігумен Святополк (Канюка), настоятель парафії протоiєрей Олег Гремалюк та інше мiсцеве духовенство.

На завершення Відправи владика виголосив проповiдь про любов до матерi та материнську любов, зокрема, нашої небесної Неньки – Пречистої Діви Марії. Адже цього дня, 22 вересня, за церковним календарем – післясвято Різдва Пресвятої Богородиці.

Також єпископ Матфей вручив митрополичi благословеннi грамоти головним фундаторам Преображенського храму: Галинi Дишлюк, Василеві Бучинському, Григорiєві Римарчуку, Олександрові Чеснюку та Сергiєві Мартиняку.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus