USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині перейменують населений пункт

13 Листопада 2013 18:40
Населений пункт у Ратнівському районі перейменовують через помилку. Рішення про перейменування одного із сіл області прийняли депутати Волинської обласної ради під час сьогоднішньої сесії – повідомляє «Слово Волині».
Отож, населений пункт офіційно називатиметься «Під'язівці». Село належить до Самарівської сільської ради й раніше називалось «Під'язівні». Тут живе близько 30 людей.

«Справа в тому, що при внесенні в реєстр населених пунктів була допущена помилка і замість «Під'язівці» записали «Під'язівні». У селі роздано більше, ніж 60 місць під забудову, люди уже виготовили державні акти на село Під'язівці. Вони усі змушені були б переробляти документи, бо не зможуть зареєструвати право власності, адже нема такого села, – пояснює секретар Самарівської сільської ради Зоя Оніщук.

Тому обласна рада вирішила підтримати ініціативу громадян села Під'язівні Самарівської сільської ради щодо перейменування села на Під'язівці та затвердила Подання до Верховної Ради України щодо перейменування населеного пункту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
оВВа Показати IP 14 Листопада 2013 12:23
а чи той хто зробив цю помилку поніс якесь покарання? чи винен як завжди комп*ютер?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus