USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині почастішали крадіжки мопедів

21 Липня 2011 16:18
З початку цього року до органів внутрішніх справ Волині надійшло 21 звернення про крадіжки скутерів та мопедів.
З настанням літньої пори правоохоронці почали частіше фіксувати факти крадіжок таких транспортних засобів, – розповіли у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Власники «двоколісних» часто залишають їх на зупинках громадського транспорту, біля магазинів або ж будинків без нагляду, а цим користуються зловмисники і безперешкодно крадуть транспортний засіб, кажуть у міліції.
Деякі із вкрадених скутерів власникам вдалось повернути. Але є випадки, коли вкрай тяжко відслідкувати скутер, який угнали, нарікають правоохоронці.
Найгірше доведеться тим водіям, наголошують, хто не зареєстрували свій транспорт у встановленому законом порядку. Допомогти у таких випадках досить складно.
Правоохоронці звертаються до громадян із проханням у першу чергу зареєструвати свої мопеди, аби у подальшому не мати проблем із законом.
А також радять дотримуватись правил безпеки: не залишати скутер або мопед без нагляду, за можливості обладнати його протиугонними засобами, вночі намагатися поставити транспорт у обладнане гаражне приміщення або ж на стоянку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus