USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині подешевшали овочі, але подорожчало м’ясо

2 Серпня 2011 15:27
У липні в порівнянні з червнем ціни на сільгосппродукцію знизились в цілому на 12,6% – в основному за рахунок рослинницької продукції, яка подешевшала на 20,6%.
У зв’язку з сезонністю ціни на овочі знизились більш ніж на третину, свіжі фрукти – на 11,3%. Про це повідомили у Головному управлінні статистики у Волинській області.
Так, значно на 53,8–40,1% подешевшали картопля рання, перець солодкий, огірки і помідори свіжі, капуста рання, на 37,1– 31,0% кабачки, абрикоси, персики, сливи, алича, кріп, салат, яблука, морква рання, на 27,7–9,6% щавель, буряк ранній, цибуля, виноград, часник.
Тваринницька продукція подорожчала на 4,6%, в тому числі м’ясні продукти – на 5,6%, молочні – на 1,3%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Журналіст Показати IP 2 Серпня 2011 18:35
Йшов з Центрального ринку з гнітючим настроєм: за що працюють наші селяни!? Найкращі помідори - по 3 - 3,5 гривні! Картопля - бульби одна в одну, як на виставці - не має ціни. Порозмовляв з жінками за прилавками, які торгують городиною. Кажуть, що працюють на одні збитки. А мине ще 2-3 тижні, і в базарних радіогучномовцях буде лунати: "Куплю моркву, картоплю і часник". І усе це, скуплене в селян через безвихідь за копійки, поїде в Донецьк, Крим, Запоріжжя. Чи не заросте при таких цінах решта волинської землі, скропленої потом селян? Чи не поведуть вони решту корів під ніж до місцевих глитаїв-заготівників, які шниряють по хлівах селян, беруть за безцінь кабанців і телят, не підпускаючи їх власників до міста на гарматний постріл, і роблять "ковбаси без мяса"? Хто відповість на це запитання без заспокійливої риторики, без обіцянок і брехні? Ніхто!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus