USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині привітали видатних жінок

6 Березня 2012 15:03
Видатних жінок Волині із нагоди свята 8 Березня привітали в облдержадміністрації.

В урочистостях із цієї нагоди взяв участь голова ОДА Борис Клімчук.

Винуватиць свята на вході до овальної зали облради, де тривало дійство, зустрічали з листівками та квітами. Спочатку для них на екрані транслювали привітання Президента Вікторa Януковича.

Затим із вітальною промовою виступив голова ОДА Борис Клімчук: «Свято 8 Березня – з частини тих свят, якого якби не було – його варто було б придумати. В ці свята навіть Президент посміхається, такий добрий. Для мене це – незвично».

«Це свято – шанс для нас, чоловіків, викластись по максимуму для вас, жінок. Ну, не можемо ми цілий рік так. Один день пробуємо, ще, мабуть, переддень і день потому», - зазначив він.

Губернатор нагадав про старовинну приказку, коли чоловік – це голова, а жінка – шия. «І от ця шия крутить головою. Крутіть нами, як хочете», - додав Клімчук.

За словами Клімчука, цьогоріч День матері відзначатимуть «нетрадиційно, гарно і достойно дуже».

Голова обласної громадської організації «Жіноча рада» Ганна Маслай подякувала губернатору за привітання. «Ми разом з вами переживаємо і думаємо, що кожен з нас може зробити разом з своєю сім’єю, щоб внести складову часточку в розвиток області», - зазначила вона.

Борис Клімчук передав представницям чарівної половини людства і вітання від депутатів Волинської облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Артем Показати IP 6 Березня 2012 15:51
Голова обласної громадської організації «Жіноча рада» Ганна Маслай подякувала Президенту і губернатору за покращення життя наших людей: "Хай Бог вас оберігає"
невидатна жінка Показати IP 6 Березня 2012 17:04
Хто ж бо вони - ці жінки? Опублікуйте. Може Голєва і їй подібні?
Life до невидатна жінка Показати IP 6 Березня 2012 19:05
Не-а!!! :) Этой там не было! :)))
зе бест Показати IP 6 Березня 2012 17:40
Моя-НАЙКРАЩА!!!
Патруль Показати IP 7 Березня 2012 10:04
Борис! А чому обійшлося без доїльних апаратів? Хто обіцяв їх дарувати??? А назва статті геть в тему ))). На "Волинських новинах" бачу одні професіонали працюють. Де ж імена ВИДАТНИХ жінок? Чи може це йшлося про Бориску Петровича?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus