USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині табір відпочинку існує вже 30 років. ФОТО

25 Червня 2013 15:44
Табір відпочинку «Ровесник» відсвяткував своє 30-річчя, - повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

З цієї нагоди відбулось урочисте свято. Привітати учасників літньої школи «Ерудит», які відпочивають у цьому таборі, та педагогів завітали Луцький міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, а також начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, директори шкіл міста та батьки дітей, що відпочивають.

Зараз у цьому таборі функціонує перша зміна – літня школа «Ерудит» для творчих і обдарованих дітей

Саме таких двісті дітей з усіх шкіл Луцька відпочиває нині у цьому таборі. Тож вони не пожаліли сил й демонстрували присутнім свій талант у яскравих та захоплюючих художніх номерах. Вихованці школи показали гостям й свій мовний талант, демонструючи відмінне знання іспанської мови.
Аби діти цікавіше відпочивали, від Асоціації директорів шкіл міста подарували музичний центр.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus