USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині відкрили новий міст через Стир. ФОТО

15 Листопада 2013 17:22
Лісівники допомогли збудувати новий міст через Стир, - повідомили у прес-службі лісового та мисливського господарства області.

Так, сьогодні, 15 листопада у селі Козлиничі Маневицького району відкрили міст через річку Стир, який збудували завдяки допомозі лісівників Волині.

«Старий міст уже прослужив 25 років і був у геть аварійному стані. Ми боялися за життя дітей та й самих селян», - розповідає голова Цмінівської сільської ради Наталія Оксенюк.

По допомогу звернулися до начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутата Волинської обласної ради Богдана Колісника та голови Маневицької райдержадміністрації Миколи Миронюка.

«Коли ми почули обіцянки, що через два місяці мешканці села матимуть нового моста, не повірили, - кажуть селяни, які зібралися відсвяткувати подію та подякувати тим, хто допоміг у будівництві.

Громада також не залишалася осторонь. Кожен допомагав чим міг. А гуртом добре справа робиться.

Коли люди мають активну позицію, коли мають бажання працювати і до чогось прагнуть, то хочеться їм допомогти, - зауважує Богдан Колісник. – Цей край мальовничий і радісно, що завдяки місцевим працьовитим мешканцям він стає ще кращим. Міст збудовано надійно і, думаю, він служитиме багато років.

Окрім того лісівники відгукнулися на прохання освітян села і закупили для місцевої школи класні дошки ( старі були геть витерті за довгі роки експлуатації), а також полагодили підлогу в навчальному закладі, яка була у аварійному стані.

«Ми завжди готові прийти на допомогу. Допомагали і будемо допомагати при потребі, - каже начальник ДП «Маневицьке ЛГ» Володимир Радіон.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 16 Листопада 2013 00:40
Клас! Новий сучасний екологічний міст. Прогрес є прогрес!
лучанину Показати IP 18 Листопада 2013 09:15
Ясно, нащо лучанину міст у якомусь там селі? Йому прогресу подавай. а те, що люди не мали як перебиратися через річку, - то дурня! Головне кожну справу захаяти. Бо сам нікому не допомагає, той нехай інші так само живуть. Такого лучанина і з Луцька гнати треба. Соромно читати!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus