USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині відкрили пам’ятник матері і дитині

14 Липня 2011 15:31
У селі Залухів Ратнівського району Волині відкрили перший на Волині пам’ятник матері і дитині.

Ратнівський район – один з перших на Волині за рівнем народжуваності. У селі Залухів, де мешкає 450 жителів, понад 20 багатодітних сімей, - повідомляє Волинське телебачення.

У свято села, в день Святих Петра і Павла тут відкрили пам’ятник матері і дитині, спорудження якого профінансував голова Апеляційного суду в області Петро Філюк. У цьому селі – він народився.

Майже півроку тривали роботи з благоустрою скверу та створення самої скульптури.

Монумент освятив єпископ Володимир-Волинський і Ковельський Володимир. Також на урочисте відкриття приїхало чимало гостей, серед них і представники обласної влади.

Жителі Залухова радіють: тепер у селі буде гарне місце для відпочинку, де можна навіть сфотографуватись на згадку і випускникам школи, і молодятам, і гостям села.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
??? Показати IP 14 Липня 2011 21:12
>> перший на Волині пам’ятник матері і дитині. А той що стоїть на території Луцького КПБ нульовий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus