USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вилучили наркотиків на 326 тисяч гривень

6 Травня 2011 17:29
З початку 2011 року волинські правоохоронці задокументували 120 злочинів, пов’язаних зі збутом наркотичних засобів та психотропних речовин.
До кримінальної відповідальності з початку року за скоєння такого виду злочинів притягнуто 71 особу. Про це повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Із незаконного обігу вилучено понад 20 кілограмів наркосировини, серед яких – марихуана, макова соломка, опій ацетильований та амфетамін. Орієнтовна вартість вилученого, за цінами чорного ринку, становить близько 326 тисяч гривень.
Протягом 4 місяців 2011 року викрито 7 міжнародних каналів переміщення наркотичних засобів та речовин через державний кордон України, а саме з Республіки Польща в Україну.
З початку року на території Волині спостерігається тенденція до незначного зменшення кількості наркозалежних осіб, які знаходяться на медичних обліках із приводу наркозалежності, що пояснюється зміною попиту на види наркотиків.
Зокрема, поширення набуває вживання психотропних речовин, особливо у молодіжному середовищі, і водночас фіксується зменшення кількості «опійних» наркозалежних осіб, які становлять основну частку з числа тих, хто перебуває на обліку у Волинському наркодиспансері.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus