USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині заборонили продаж окремих мийних засобів

19 Вересня 2013 19:00
Держспоживінспекція на Волині тимчасово заборонила двом суб’єктам господарювання продаж мийних засобів, оскільки на етикетці та на продукції національний знак відповідності нанесено з порушенням вимог щодо його застосування.
Про це IA ZIK повідомив начальник Інспекції з питань захисту прав споживачів в області Іван Смоленг.
Спеціалісти сектору ринкового нагляду інспекції здійснили дві виїзні планові перевірки у луцьких суб’єктів господарювання, що є розповсюджувачами мийних засобів, щодо дотримання вимог характеристик нехарчової продукції, встановлених технічним регламентом мийних засобів.
«Під час проведення перевірок встановили, що мийні засоби мали невідповідне маркування. А саме: на етикетці та на продукції національний знак відповідності нанесений з порушенням вимог щодо його застосування. Зокрема, відсутній ідентифікаційний номер органу з оцінки відповідності згідно з державним реєстром, що не відповідає вимогам Технічного регламенту мийних засобів», – переконує Смоленг.
Згідно з результатами перевірок, до суб’єктів господарювання прийняті рішення щодо тимчасової заборони надання продукції на ринку. Окрім того, підприємства зобов’язали привести продукцію у відповідність до встановлених вимог.
За порушення вимог законодавства до суб’єктів господарювання застосували штрафні санкції.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ПЕРЕВІРИЛИ ІГРАШКИ, МИЙНІ ЗАСОБИ ТА ЕЛЕКТРООБЛАДНАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 19 Вересня 2013 19:14
Як торгували,так і будуть торгувати. Тогівля італійським сміттям-продуктами чи привезеним у трусах білоруських молокопродуктів процвітає. Смоленг влаштовує показуху.
Лучанин до дідо Показати IP 19 Вересня 2013 21:08
Цікаво інше - чому це "сміття-продукти" та молокопродукти за якістю в десятки разів кращі за вітчизняні? То що ж тоді сміття?
ЛУЧАНИНУ Показати IP 19 Вересня 2013 22:46
а ти перевіряв ті товари,що стверджуєш що за якістю вони кращі??баба сказала бабі і понеслося
Здрасте Показати IP 19 Вересня 2013 23:04
Виконує заказ ПРдунів по відстороненню конкурентів. Клієнт сам розбереться де що брати. Зайди в там там і подивись чи є ідентифікаційний номер органу з оцінки відповідності згідно з державним реєстром.
Юрій Показати IP 20 Вересня 2013 12:34
порівняно з білоуськими молочними товарами українську продукцію практично не можна вживати .Візьміть молоко молокія і спробуйте скипятіть через пару днів,воно тягнеться як желе ,скрізь використовують пальмову олію,а це рак і цукровий діабет.Білоруси молодці,а ми просто барани

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus