USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині засудили жінку, яка не платила аліментів своїй дитині

21 Червня 2013 17:15
Жінку, яка не виконувала материнських обов’язків та не виплачувала дітям аліментів, засудили на Волині.

Про це пише Волинська Газета.

Нещодавно Ковельський міськрайонний суд уже притягував до відповідальності уродженку Ханкайського району Приморського краю Росії. Перший раз на лаві підсудних жінка опинилася ще 10 років тому. За ґрати вона потрапила через навмисне вбивство.

Однак тоді замість передбачених від 7 до 15-ти років тюрми жінці дали тільки 4 роки.

Проте навіть після звільнення жінка не взялася за розум. Попри неодноразові нагадування про материнські обов’язки, вона злісно ухилялася від їх виконання.

Через те, що жінка не брала участі у вихованні дітей, її позбавили батьківських прав. А у вересні 2009 року за те, що не платила аліментів своїй неповнолітній доньці (дівчинка виховується в інтернаті й перебуває на повному державному утриманні), горе-матір притягнули до кримінальної відповідальності. Тоді їй призначили покарання у вигляді громадських робіт.

Проте на жінку такий спосіб виховання не подіяв. Як і неодноразові листи-попередження та розмови із державним виконавцем Ковельського міськрайоного управління юстиції, який нагадував: якщо ситуація не зміниться, жінка знову опиниться на лаві підсудних.

Та доки екс-засуджена шукала час, аби дійти до центру зайнятості, доки там реєструвалася (це сталося тільки в січні 2013 року), замість щомісячних 250 гривень сума аліментів почала вимірюватися тисячами.

А позаяк роботи жінка так і не знайшла, Ковельський міськрайонний суд уже втретє притягнув її до відповідальності. Аби таки змусити порушницю сплатити аліменти хоча би своїй доньці (загальна сума заборгованого перевищила 11 тисяч гривень), жінку засудили до одного року обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus