USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині завод оштрафували за порушення із землею

9 Серпня 2011 11:31
Волинським підприємствам «Тур» та Кульчинський силікатний завод екологи пред’явили претензії на загальну суму 7,033 тисячі гривень.
Причина – самовільне користування земельними ділянками та використання земель не за цільовим призначенням, - повідомили у прес-службі Держекоінспекції.
Загалом держекоінспекція у Волинській області в липні провела 22 перевірки у галузі охорони та використання земель.
Найтиповіші виявлені порушення – використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, самовільне користування земельними ділянками, порушення природоохоронного режиму земель, відсутність контролю відповідальних посадових осіб за використанням та охороною земель, наданих в користування, засмічення земель побутовими відходами,
За виявлені порушення склали 17 протоколів, до адмінвідповідальності притягнули 17 посадових осіб та громадян на загальну суму 2,808 тисячі гривень штрафів.
За порушення земельного законодавства за цей період екологи стягнули штрафів на суму 0,816 тисячі гривень. Сплачено збитків на суму 7,782 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
редактор Показати IP 9 Серпня 2011 13:02
тисячі тисяч? мільйони штрафів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus