USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині зрізають аварійні дерева

7 Квітня 2011 14:56
На території Володимир-Волинського району обабіч доріг впорядковують місця планової вирубки дерев.
Зрізають дерева вздовж шляху, що від районного центру до Луцька та від Любомля до Володимира-Волинського. Особливо ретельно працюють на дорозі, котра веде від села Верба до села Стенжаричі. Про це пише Волинська газета.
«На шлях від одного села до іншого дійсно звертаємо більше уваги, – розповів начальник відділу житлово-комунального господарства Володимир-Волинської райдержадміністрації Володимир Собіпан. – Адже тут ростуть великі й старі дерева. Упродовж кількох років мали із ними серйозні проблеми. Сухі віти падали прямо на дорогу, створюючи небезпечні ситуації. П’ять років поспіль писали листи, аби ці насадження знесли».
Згадані шляхи перебувають у віданні Служби автомобільних доріг у Волинській області. Відтак саме дорожники повинні були б зайнятися підрізанням та вирубкою дерев.
«За інформацією, яку надав володимир-волинський автодор, роботи із впорядкування місць планової вирубки дерев нині здійснює приватне підприємство з Луцька «Канс-лідер», – зауважив Володимир Собіпан. – Саме вони придбали лісорубний квиток».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus