USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині з’являться нові діброви:сезон заготівлі жолудів розпочався

14 Жовтня 2013 15:00
Одним із пріоритетних напрямів роботи Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства є покращення якісного складу лісів краю. З цією метою у 1996 році прийняли програму «Діброва». З того часу молоді діброви висаджено на площі 4 500 гектарів.

Цієї осені, на виконання програми, обласне управління лісового і мисливського господарства запланувало заготовити 36 тонн жолудя дуба звичайного для посіву та вирощування садівного матеріалу у лісорозсадниках. Уже заготовлено 24 тонни. Лідерами на цей час є ДП «Ківерцівське ЛГ» – 5 тонн, ДП «Цуманське ЛГ» – 4 тонни, ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» та ДП «Горохівське ЛМГ» по 3 тонни, ДП «Волинський лісовий селекційно-насіннєвий центр» – 2,4 тонни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus