USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині з’явилися нові лісгоспи

12 Квітня 2011 13:57
На Волині створили два нових державних лісогосподарських підприємства: у Маневицькому та Любомльському районах.

Про це під час «оперативки» у Волинській ОДА у вівторок, 12 квітня, розповів начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник.

«Згідно наказу Державного агентства лісових ресурсів та згідно відповідних листів ОДА, створено два державних підприємства: «Прибузьке лісове господарство» в Любомльському районі і «Поліське лісове господарство» в Маневицькому районі», – доповів головний лісівник Волині.

«Наказом Державного лісового агентства затверджено статут цих державних підприємств. Вже державна реєстрація цих підприємств відбулась. І вже призначені кадри. По переводу прийняті працівники. В Любомльському – 47 чоловік, в Маневицькому дещо менше», – додав він.

Натомість голова Волинської ОДА Борис Клімчук попрохав поставити цю тему «на особливий контроль».

«Ми повернемось до цих двох господарств по результатах роботи дев’яти місяців. Подивимося заробітну плату, зробимо інтерв’ю з цими людьми простими, не босами. Як їм працювалось тоді, за царя Гороха, і як їм працюється тепер», – зазначив він.

Нагадаємо, з ініціативи Клімчука у січні цього року розпочався процес передачі комунальних лісів Волинського обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Волиньоблагроліс» до державної власності.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
МАКСИМ Показати IP 12 Квітня 2011 18:06
Чому влада не діє в правовому полі? Адже всім відомо,що це ліси комунальні(належать територіальним громадам).Обласна адміністрація не має права відмінити рішення Волинської обласної ради. Наскільки відомо, справа про законність передачі комунальних лісів пану Коліснику знаходиться на розгляді в Волинському окружному адміністративному суді.Знову біжать попереду паровоза, створюючи нові лісгоспи без лісу.
pva Показати IP 15 Травня 2011 18:53
Ви іще небачили що робиться в державних лісах. Подивіться в You Tube відео "Будущие леса Волыни"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus