USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На волинському заводі відлили 4 красені- дзвони. ФОТО

26 Листопада 2013 12:14
Чотири красені-дзвони вагою у 80, 40, 20 та 10 кг, виготовлених на Нововолинському ливарному заводі, радуватимуть мешканців села на Ковельщині своїми чудовими мелодіями.
Так, 24 листопада митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив нові дзвіницю й дзвони парафії Архістратига Михаїла в селі Воля Ковельська. Їх ніколи тут не було, бо ж храм доволі молодий, його збудували лишень у 2007 роцы.

Вихованці недільної школи урочисто з короваєм в українських строях вітали владику під час зустрічі. За Божественною Літургією в храмі та чином освяти з ним служили декани: ковельський районний – протоієрей Іван Бонис та міський – протоієрей Анатолій Александрук, настоятель парафії священик Володимир Удуд, інше місцеве духовенство та з Володимирських деканатів.

У проповіді архієрей засудив такий підступний гріх як байдужість. «Лицемірство, байдужість, показовість. В чому суть цих гріхів? В тому, що ти не бачиш в людині, яка поряд з тобою, образ і подобу Божу, – зазначив високопреосвященний. – Ти бачиш людину в тілі. Тому, якщо й сам грішник, то вважаєш, що грішник поряд з тобою... Суть природи людської, звичайно, у схильності до гріха. Але завдання християнина – боротися з гріхом, з байдужістю».

На завершення Служби Божої архіпастир відзначив церковними нагородами жертводавців: Андрія Федорука – орденом Архістратига Михаїла, Надію Білітюк – орденом Великомучениці Варвари, благословенними грамотами – Володимира Гузя та інших благодійників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus