USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На заводі «Богдан Моторс» – новий директор

5 Серпня 2011 13:13
Директором ДП «Автоскладальний завод №1 «АТ «Автомобільна компанія» Богдан Моторс» став Віктор Мойсеєнко.
В управлінні персоналом підприємства підтвердили цю інформацію, - інформує Волинська правда.
До цього Віктор Мойсеєнко був заступником директора ДП «АСЗ № 1» – директором з організації виробництва, – пише сайт підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Цікавий Показати IP 5 Серпня 2011 14:17
А як же Гунчик? Ким буде?
motor-desel Показати IP 5 Серпня 2011 14:18
а куда Гунчика "поділи"?!
піонер Показати IP 5 Серпня 2011 14:26
Кимось буде. Комсомольці - непотопляючі. "Тільки смерть може вирвати його з рядів борців за Вітчизну" (з клятви молодогвардійців-краснодонців).
Ірина Показати IP 5 Серпня 2011 15:29
або йому вже підготували місце в свиті Романюка, аба Клімчука
Вантажник автозаводу Показати IP 5 Серпня 2011 17:14
Гунчик не загубив підприємство, як загубили шовковий комбінат, завод синтетичних шкір, Ковельський завод сільськогосподарського машинобудування, Нововолинський бавовняно-прядильний комбінат, Ковельський крохмальний завод і ще десятки підприємств. Він не втрачав надії навіть тоді, коли головний конструктор заводу возив на тачці землю в заводську теплицю. Як би там не було, а на ньому сьогодні мають роботу понад тисячу працівників і підприємство має перспективу. Сучасні цехи, новітнє обладнання і станки, належні умови праці. Нічого не загубив і Романюк. Вчіться, примітивні критикани, у колишніх комсомольців, і вас залишить нудота від чужих успіхів, і Бог пошле вам щастя. Критикувати легше, ніж працювати.
гість Показати IP 8 Серпня 2011 00:45
слиш знаток ти коли останній раз зарплату получав і яка там зараз зарплата а на рахунок комсомольця то гунчик може тобі на 100 гр більше зарплати пообіцяв розвалили цей завод розкрали і на тому крапка а зараз заманюють людей за копійки робити грущиками і твійже гунчик розкрав його разом з сином запитайте його скільки він машин мае робочий травмувався на роботі інвалід жінка ходила пороги оббивала гроші просила налікування кормили завтраками таки нічого не добилась ацеж виробнича травма а ти мені про комсомольця розказуеш сором .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus