USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

НАБУ порушило справу щодо зарплат у конвертах для «слуг народу», – нардеп

30 Листопада 2019 13:38
Національне антикорупційне бюро розпочало досудове розслідування стосовно депутатів від фракції «Слуга народу», яких обвинувачують в імовірному отриманні «зарплат у конвертах».

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко на своїй сторінці у Facebook де розмістив копію відповіді НАБУ

«Національне антикорупційне бюро розслідує ситуацію з зарплатами в конвертах для «Слуг народу», які роздавав Микола Тищенко. У відповіді на мою заяву зазначено, що відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України за фактом можливого незаконного отримання членами фракції «Слуга народу» неправомірної вигоди, іншими словами – хабарі», – написав Гончаренко.

Зауважимо, що у документі зазначено, що досудове розслідування розпочато за фактом «можливого одержання народними депутатами України – членами депутатської фракції «Слуга народу», неправомірної вигоди для себе для вчинення чи невчинення такими службовими особами в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду або в інтересах третіх осіб дій з використанням наданої їм влади чи службового становища», але імен нардепів не вказано.
Крім того, народний депутат виклав копії Витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань та своєї Заяви про злочин на ім’я генпрокурора Рабошапки та голови НАБУ Ситника.

Читайте також: "Слухняна і готова«: пранкер Джокер опублікував переписку з Клітіною, яка потрапила у секс-скандал

Раніше в розпорядженні ЗМІ опинилася листування пранкери Джокера від імені генпрокурора Руслана Рябошапки з нардепом Миколою Тищенко про ситуацію всередині фракції і про гроші в конвертах для депутатів президентської фракції. Тищенко відверто листувався з пранкером про те, як він роздавав зарплату в українському парламенті. У зв’язку з цим Олексій Гончаренко написав заяву на Тищенка в Генпрокуратуру і НАБУ.

За даними ЗМІ, пранкер Джокер за останніх 5 днів розіграв у месенджері кількох депутатів від «Слуги народу» від імені генерального прокурора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
The юрист Показати IP 30 Листопада 2019 19:16
Кто ж его посадит? Он же памятник!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus