USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Начальнику одеської поліції розбили голову

18 Листопада 2017 14:26
Внаслідок сутичок між активістами та правоохоронцями біля Літнього театру в Одесі пострадав начальник поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін, передає УНН.

За його словами, під час сутичок його вдарили металевим прутом із натовпу. Начальнику поліції надали першу медичну допомогу. За госпоталізацією він не звертався.

Так, сьогодні, 18 листопада, декілька сотень одеситів прийшли на акцію протесту біля Літнього театру. Головна іх вимога не дозволити забудувати цю територію у Міському саду, а також заборонити вирубку дерев. Кілька десятків молодиків прорвалися на територію та зламали ворота.

Вони демонстративно винесли їх.

Між правохоронцями та активістами сталася невелика штовханина, у хід пішли димові шашки та петарди.

Як додає видання, наразі ситуація стабілізувалася, правохоронці забезпечують правопороядок та не допускають сутичок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 18 Листопада 2017 14:50
Я в шоці від таких новин! Деж той порьядок шо обіцяли на Майдані?
ввв Показати IP 18 Листопада 2017 17:05
Джерелом влади в Україні є НАРОД. , а не генерали . Народ захищав свої законні інтереси та права , а ось чому правоохоронці виконують завідомо злочинні накази ? На скільки мені не зраджує пам"ять силовики дають присягу чесно служити НАРОДУ , а не владним Б А Р И Г А М !!!
боголюбы до ввв Показати IP 18 Листопада 2017 18:30
кучка идиотов это не народ, это кучка идиотов. И пока не загонят этих горе активистов под плинтус, как в германии, франции, сша и не побоюсь этого слова в россии и беларуссии в стране порядка не будет. каждый неудачник будет считать что он представитель всего народа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus