USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Над Стиром у Луцьку зносять гігантське недобудоване приміщення

17 Листопада 2016 22:26
Недобудоване приміщення ПАТ "Електротермометрія" над Стиром вже довгий час розбирають, а територія навколо нього обгороджена.

Роботи йдуть активно. Помітно, що більшу частину будівлі уже ліквідували. На об'єкті працює з півдесятка спеціальної техніки і кран, - інформує Конкурент.

Зі слів охоронця території, демонтаж старої споруди проводять уже близько року. Як зауважив начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міськради Юрій Маслюк, там заплановано зведення багатоквартирного житлового будинку. Замовник – ЖК "Шевченка".

"В них є декларація. Вони отримали містобудівні умови, розробили проект, пройшли експертизу", – каже посадовець.

Щоправда, будівництво багатоповерхівки розпочнуть тільки після того, як демонтують старе приміщення. Ці роботи виконує підприємство "Волиньагропромбуд".
На іншому березі Стиру навпроти будівництва розчистили земельну ділянку, яка за роки добряче встигла зарости чагарниками. Як виявилося, там планують облаштувати щось на зразок парку, а через Стир "пустити" пішохідний міст.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про початок робіт на березі річки Стир: тут почали зачищати від дерев та розрівнювати територію.

Зі слів очільника департаменту ЖКГ міської ради Юрія Крася, тут планують облаштувати спортивно-відпочинкову зону. Сам проект ще не готовий, однак, на диво, є бізнесмени, які горять бажанням його реалізовувати за власний кошт.

«До нас звернувся директор житлового комплексу «Шевченківський» щодо проведення робіт з благоустрою. Ми не заперечуємо», - каже Юрій Крась.

У схемі, зазначає посадовець, передбачено також пішохідний вантовий міст через річку Стир. Однак Юрій Крась висловив сумнів, що його вдасться побудувати найближчим часом.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Луцьку створять три зони відпочинку: «Гідропарк Гнідавський» в заплаві річки Стир, парк «Омелянівські ставки» та Лугопарк на вулиці Набережній.

Відповідно до затвердженої схеми в межах вулиць Ковельської, Набережної, Шевченка та річки Стир (на території площею вісім гектарів) заплановано влаштувати комплекс спортивних та дитячих майданчиків, зон відпочинку та встановлення малих архітектурних форм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Gold Показати IP 18 Листопада 2016 00:06
Якщо,чисто випадково, з'явиться акт на приватну земельну ділянку?!! Що будете робити?!!!! Розумників включати на комісіях?! А смисл?!!)))
Жааххххх Показати IP 18 Листопада 2016 07:11
а стіни не здригаються, надіюсь проросійський батюшка тут ні до чого? Бо якось переживаю за Лучан, вони завше такі нажахані, що й не помічають як міське майно уходить.
Тупік Показати IP 18 Листопада 2016 08:14
Нова лінія Наш край Сад город + дві будинки і всього один світлофорний перегружнений вузький виізд а як швидкій або пожежній в той карман заіхать міст Шевченка вже зараз невесь в корках причому цілий день .В рідному місті так ніхто не робить
Лучанка Показати IP 18 Листопада 2016 09:26
Потрібно ретельно перевіряти хто і де набрав гроші інвестор це ж один державний кримінал легалізується. Прізвища???????
любе Показати IP 18 Листопада 2016 15:30
місто та село повинні розвиватись! якщо в місті нічого не будують-воно поступово помирає!
Лучанин до любе Показати IP 19 Листопада 2016 05:13
Якщо люди не розмножуються - вони вимирають, кохайтесь чорноброві, жити є де. Стільки всякого лайна набудували в Луцьку з 1939 р.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus