USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Надпотужний вибух у Донецьку: знищено 20«Градів» бойовиків

9 Лютого 2015 08:00
Сильний вибух стався вчора, 8 лютого, близько 22.00в Куйбишевському мікрорайоні Донецька, де розташовані склади "ДНР" з вибуховими речовинами. Зі слів народного депутата та лідера "Правого сектору" Дмитра Яроша, внаслідок роботи артилерії по складах терористів знищено до 200 бойовиків і 20 "Градів".

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу полку спеціального призначення "Азов".

"Вибух був такої потужності, що спалах від нього було видно за декілька кілометрів, що є свідченням великого накопичення боєприпасів терористами, а отже й підготовкою до атаки. Наразі невідомо за яких обставин стався вибух, але він точно зруйнував плани терористів", - сказано у повідомленні.

Про потужний вибух у Донецьку повідомляли й користувачі соціальних мереж. Згідно з їхніми даними, вибух був такої сили, що його чули у сусідніх містах Горлівці та Макіївці, а в самому Донецьку шибки повилітали навіть у центрі міста.

У так званій "ДНР" заявили, що артилерійський обстріл у Донецьку вразив військовий хімічний завод. Про це так званий співголова "Народного фронту" "Новоросії" Костянтин Долгов написав у Facebook, - повідомляє УНН.

"Епіцентр вибуху був у районі ДКЗХВ", - написав К. Долгов.

Внаслідок вибуху складу боєприпасів терористів, згідно з попередньою інформацією, знищено до 200 бойовиків і 20 ворожих "Градів".

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив народний депутат та лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош.

"Деякий час тому відмінно спрацювала наша арта по скупченню російсько-терористичних БМ 21 і автомобілів з боєкомплектом до них. Згідно з попередньою інформацією, знищено 20 ворожих "Градів", 30 машин з боєприпасами, близько 200 терористів. Вибух спричинив паніку в Донецьку. Слава українським воїнам", - написав Ярош.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus