USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Надзвичайна сторінка в історії міста: у Луцьку відкрили новий корпус музичної школи №3

9 Вересня 2020 19:30
У Луцьку 9 вересня відкрили новий корпус музичної школи № 3. На урочисте відкриття завітали радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, директор департаменту культури Тетяна Гнатів, начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан, депутат міської ради Євген Ткачук, а також викладачі та вихованці луцької музичної школи № 3.

Про це інформують на сайті міської ради.

Захід розпочався із привітання директора закладу Людмили Герасимчук, яка подякувала усім причетним до будівництва корпусу музичної школи. У новому приміщенні облаштовано 8 навчальних класів та концертну залу з якісним світло-звуковим обладнанням, головною особливістю якої став рояль «Boston» виробництва «Steinway & Sons».
«Сьогодні усі ми отримали чудовий подарунок. І це не просто подарунок, не просто приміщення – це інвестиція у майбутнє. Це перспективи, горизонти та нові можливості, що відкриваються перед нами», – зазначила Людмила Герасимчук.
Згадую 2017 рік, коли ми тільки приїхали сюди, тут не було нічого. Ми прийшли і побачили жахливі умови, в яких навчалися діти, і вирішили будувати новий корпус. Тоді це виглядало фантастично, однак, завдяки спільній командній роботі та прагненням, сьогодні ми відкриваємо цей зал. Мені також не віриться, що відкриття сьогодні все ж відбулося, але цей об’єкт був для нас знаковим, і ми поставили собі за обов’язок завершити будівництво.

Надзвичайно важливо приділяти увагу мистецькій освіті, зростанню наших дітей, їх формуванню як особистостям, формуванню їх естетичних смаків. Сьогодні, відкриваючи цей зал, мені надзвичайно приємно, адже я переконаний, що протягом наступних десятків років тисячі маленьких лучан будуть навчатися тут музиці, мистецтву, зростати, як особистості", – в свою чергу, зазначив Ігор Поліщук.
Також він підкреслив, що встановлений тут рояль – найкращий у Луцьку.
Потому для присутніх із класичними музичними творами виступили вихованці закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 10 Вересня 2020 13:35
Від розумової та моральної деградації лучан, волинян, українців врятує лише потужне позашкільне навчання і виховання.Поліщука потрібно підтримати на виборах, щоб політика запобігання деградації продовжилась принаймні ще на п,ять років

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus