USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Нагорода знайшла свого героя», - Клімчук про себе

2 Жовтня 2013 16:35
«Вчитель - це лікар, якому не дякують пацієнти, це святість, але не в іконі», - такими словами розпочали урочистості з нагоди Дня працівника освіти у луцькому Палаці культури.

Під час святкового заходу найкращих освітян нагородили преміями та відзнаками.

Так, Державну стипендію як видатному працівнику освіти вручили педагогу зі стажем Ганні Маслай.



«Якби мене запитали, що б я робила, якби мені дали можливість почати життя спочатку, я б з твердістю відповіла: все одно стала би вчителем!» - розповіла досвідчений педагог.



Опісля іменними преміями Лесі Українки та Михайла Кравчука відзначили діяльність освітян Анатолія Мартинюка та Тамари Коц. До слова, подібні відзнаки вручають волинським педагогам уже 13 років поспіль.



Разом з тим, подяки вручили і деяким волинським високопосадовцям, зокрема Луцькому міському голові Миколі Романюку та голові Волинської ОДА Борисові Клімчуку.



«Нагорода знайшла свого героя», - «скромно» сказав Волинський губернатор зі сцени.



Усі присутні мали змогу насолоджуватись святковим концертом.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучани Показати IP 2 Жовтня 2013 16:44
Чергова показуха. Вчителям треба гідну зарплату , а не подачка-премія,грамота чи концерт. Це ганьба для влади,коли вчителі -жебраки та побори у школах. Клімчук навіть не червоніє.
барбос Показати IP 2 Жовтня 2013 17:23
б.п. нагородили...
українець Показати IP 2 Жовтня 2013 17:26
Я в своєму житті мав можливість поспілкуватись з вчителем,який працював за Польщі в 30-х роках,в сільській місцевості.Він розповів,що проживав разом із сім"єю на одну зарплату і ніякої господарки не тримав,хватало повністю зарплати.А наш сьгоднішній вчитель(запитання до влади),хто є?
Александр до українець Показати IP 2 Жовтня 2013 17:35
А была возможность пообщаться с учителем из сельской местности, который работал "за СРСР" в 60-70х годах и работает сейчас "за незалежної України"? Точно скажет, что "за часів Ющенка" он жил лучше всего!
КрОт Показати IP 4 Жовтня 2013 10:01
А що там роблять ці масні дідугани?Пора вже на пенсію,нацарювали собі-і хватить!!!
Лучанка Показати IP 4 Жовтня 2013 15:29
Не плачтеся вчителі.Ви вже стаєте хабарниками, як і лікарі.Вимагаєте гроші на кожні батьківські збори, а подарунки купляти за що вам? Зарплати у вас немалі, в кого більші вони зараз? Маєте по 3 тисячі і більше.А вчити дітей не хочете, вам аби день до вечора пройшов.Не хочете працювати вчителем, ідіть на базар.У Луцьку вчителем знайти роботу молоді неможливо. Сидять старухи,не виженеш.Ще б ви совісно, як за совета відпрацювали свою зарплату
111 Показати IP 4 Жовтня 2013 15:50
Пан губернатор - це Брежнев Леонід Ілліч №2!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus