USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Нагородили обдарованих учнів Луцька

20 Травня 2015 09:53
Обдаровану учнівську молодь навчальних закладів Луцька вшанували 19 травня у Палаці культури міста. Йдеться про тих, хто з юних років утверджує своєю творчістю, розумом не лише славу навчального закладу, а й міста, області та держави.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

У вітальному слові Микола Романюк сказав: «Сьогодні у цій залі ми бачимо кращих з кращих. Це молодий цвіт, гордість нашого міста. Нагородження кращих учнів уже стало доброю традицією. Щиро від душі дякую педагогам за працю. Бажаю вам мати ще більше таких талановитих дітей, які мають глибокі знання і зможуть ефективно використати їх у житті».

Обдарованим дітям дякували учителі, представники влади та інші гості свята. Їм рекомендували і надалі успішно навчатися, вдосконалюватися. А педагогам, відповідно, щоб вони допомагали дітям розвиватися, а батькам дякували за постійне сприяння та допомогу.

Найкращий учень отримав диплом переможця конкурсу «Учень року - 2015», а саме - Михайло Павлюк, учень 10 класу Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 (ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з фізики, ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України (секція технологічних процесів та перспективних технологій), ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі юних фізиків).

Також нагородили учнів - переможців у номінаціях «Навчальні творчі досягнення», «Художні творчі досягнення», «Винахідник та раціоналізатор», «Високі спортивні досягнення» та інших.

Для переможців та гостей заходу відбувся святковий концерт за участю шкільних творчих колективів.

До слова, днями у Луцьку вітали призерів та лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2015».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Травня 2015 11:12
Діти - ви гордість батьків і бабусь-дідусів. Заздрю вашим батькам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus