USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Нагородили волинського волонтера Валерія Курстака

3 Вересня 2015 08:41
Він працює як партизан – тихо, без політики та власних амбіцій й не чекає за це винагороди. Днями відомий у нашому регіоні нововолинський волонтер Валерій Курстак отримав нагороду “За заслуги перед містом”. Про це інформує БУГ.

Незважаючи на ризик і проблеми зі здоров’ям, відправляється в зону бойових дій з закупленим провіантом, одягом та взуттям, спеціальними приладами для хлопців. Його безкорислива допомога українській армії заслуговує уваги, адже від початку бойових дій волонтер забезпечував продуктами та амуніцією бійців 51-ої ОМБ, більша частина яких родом з Волині.

У свою діяльність він вкладає всі засоби, займається збором коштів і продовольчих товарів для вояків й не жаліє на це ні сил, ані часу. Переоцінити всю важливість його волонтерської праці важко, адже від початку подій на сході не залишає бійців, возить туди не лише продукти, воду, медикаменти, але й амуніцію. Усі необхідні речі бійці отримують під час візитів Валерія Курстака в зону АТО.

Кожна поїздка – тисячі кілометрів і багато пригод. Валерій Курстак знає всі проблеми армії зсередини. Завдяки тісній співпраці нововолинського волонтера з іншими волонтерськими групами, координації зусиль та наполегливості, хлопці на сході нагодовані, одягнені і мають чим битись з ворогом.



Нагадуємо, що в червні цього року Указом Президента України Валерія Курстака нагородили орденом “За заслуги” третього ступеня за волонтерську діяльність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus