USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Нападника, який зазіхав на сумку Лапіна, відпустили під заставу

5 Вересня 2016 15:14
Одного з чоловіків, які намагалися викрасти барсетку у нардепа Ігоря Лапіна в Луцьку, суд відпустив під заставу у 145 тисяч гривень.

Про це написав адвокат обвинуваченого Еміра Харчілави Олег Огородник на своїй сторінці у Фейсбук.

«02 вересня 2016 року із СІЗО звільнили мого підзахисного - Харчілаву Еміра, який обвинувачується у вчиненні злочину стосовно Лапіна І.О. за частиною 2 статті 186 КК України. На даний момент Емір поїхав у Одесу, де зустрінеться зі своїми близькими та рідними і 15 вересня добровільно прибуде у судове засідання по даній справі», - йдеться у повідомленні адвоката.
Нагадаємо, 9 червня в Луцьку народний депутат Ігор Лапін відкрив стрілянину по грабіжниках, які намагались вкрасти у нього сумку. Згодом застосування зброї він пояснив тим, що буцімто оборонявся. Натомість зловмисники стверджували, що взагалі не мали при собі зброї, а сам Лапін на прес-конференції зізнався, що випустив у крадіїв усю обійму набоїв і про це не шкодує. В прокуратурі запевняють: досі проводять перевірку щодо цього інциденту. Натомість, згодом з’явилась інформація про те, що за стрілянину посеред вулиці Лапін може відбутися лише штрафом.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАРДЕП ІГОР ЛАПІН ЗЧИНИВ СТРІЛЯНИНУ: ЩО ГОВОРЯТЬ САМІ НАПАДНИКИ?

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, під час першого судового засідання обвинувачені також наголошували, що зброї у них не було і вони не нападали на нардепа, а лише викрали його сумку. Натомість, той почав стріляти в них з бойового пістолета. До слова, сам нардеп на слухання справи не з’явився, не повідомивши суду причин відсутності.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 5 Вересня 2016 15:39
Нащо той суд, що злодіїв на волю відпускає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus