USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Нардеп Лінько заявив, що особисто не зустрічався з Ігорем Гужвою

24 Червня 2017 11:30
Народний депутат від фракції "Радикальна партія" Дмитро Лінько спростував інформацію про те, що головний редактор видання "Страна.ua" Ігор Гужва особисто вимагав у нього 20 тисяч доларів.

Про це Лінько заявив в ефірі каналу NewsOne.

При цьому нардеп також зазначив, що від дня його останньої зустрічі з Гужвою минуло понад три місяці.

"Щодо цієї ситуації протягом цих трьох місяців я не зустрічався з Гужвою. Я пам'ятаю, може півроку або рік тому ми перетиналися на одному з ефірів. Особисто ми з ним не зустрічалися", – зазначив Лінько.

Додамо, що заяву Лінька прокоментувала адвокат Гужви – Олена Лукаш, яка була міністром юстиції часів Януковича.

"Ігор Гужва підозрюється у вимаганні. Вчора він отримав повідомлення про підозру, в якому описані "факти" його зустрічей і розмов з депутатом радикалом Лінько. А тепер слово самому Лінько. Виявляється, з Гужвою він не зустрічався. Справа розвалилася на старті. І це прекрасно!" – написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Раніше повідомлялося, що у четвер, 22 червня, ввечері в будівлі, де розташована редакція видання "Страна.ua", відбувся обшук.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Гужва нібито вимагав та отримав 10 тис доларів за нерозміщення компрометуючих матеріалів на Дмитра Лінька.

Згодом стало відомо, що Ігоря Гужву затримала поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
боцко Показати IP 24 Червня 2017 11:56
Шановні моралісти, ви хочете змінити щось у світі? Змініть спочатку щось у себе вдома. Перестаньте просити гроші в кожному світовому кутку, де б ви не з’явились. Я знаю, зараз знайдуться такі, які будуть казати, що гроші вони не беруть. А ці гроші бере керівництво держави. Але це керівництво вашої держави, ви його обирали, і у світі знають його, а воно представляє кожного із вас. І знаєте, як у світі називають ваше керівництво? Beggars – попрошайки! Попрошайки і злодії, просять і крадуть, крадуть і просять. Ось вони, злочинці при владі: Порошенко, Гройсман, Турчинов, Парубій, Аваков, Петренко, Луценко, Грицак, Яценюк, Гонтарєва, Пашинський, весь до одного Бандитський фронт і вся фракція Блоку панамських патріотів. Я остаточно переконався, що шкодять Україні не біологічні геї, а моральні підараси.
Не верховна рада Показати IP 24 Червня 2017 12:14
а зграя наркоманів, психів, бандитів і бариг !!! ще такої не було 26 років !!! ХТО НАМИ КЕРУЄ І ПРИЙМАЄ ЗАКОНИ !!! - Д*БІЛИ І ІД*ОТИ !!! У Верховній раді--- половина таких,щоб провели тест на наркоту жахнулися б...Добкін Михайло повинен справку не від одного нарколога і психіатра принести ... ОТО країна, лікарі і депутати !!!
Анатоль_ Показати IP 24 Червня 2017 12:15
Це дідо ще треба розжувати!
експерт Показати IP 24 Червня 2017 13:03
Полювання на відьом, встановлення диктатури, прибирання не потрібних ЗМІ ... щось зі скрипом йде, не може Луценко правдиво працювати, може й не місце йому там?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus