USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Народне віче проти зрадників – у Луцьку

30 Березня 2014 15:43
Зека прогнали, а банду не посадили, - так підсумували 40 днів, що минули від дати загибелі героїв Небесної Сотні під час Народного віча під гаслом «зраді стоп!».

На традиційне недільне Народне віче лучани зібралися 30 березня на Театральному майдані.

Лідер Правого сектора на Волині Павло Данильчук нагадав, що сьогодні виповнюється 40 днів відтоді, як загинули герої Небесної Сотні. Тому віче присвятили вшануванню пам’яті героїв та розпочали з хвилини мовчання. Після цього спільно виконали державний гімн України.

Цього разу віче, ініціатором якого стали Правий сектор, Автомайдан, Самооборона Майдану та Громадський сектор Волині, було доволі нетривалим, а після його закінчення учасники вирушили ходою до меморіалу, де похований загиблий під час сутичок у Києві Василь Мойсей.



«40 днів, як відбулися події у Києві і 40 днів ми не бачимо реальних змін в державі, окрім того, що Янукович втік, втекли деякі регіонали, призначені деякі керівники, міністри, голови держадміністрацій, деякі прокурори. На Волині ситуація ще складніша – крім призначень деяких посадових осіб, ми не маємо ні керівника міліції, ні прокурора області, ні інших керівників багатьох державних структур та управлінь», - сказав Данильчук.

Він нагадав, що протягом 40 днів не відбулося фактично жодного затримання та покарання тих, хто був причетний до віддавання наказів вбивати наших побратимів на Майдані у Києві. Проте впродовж цього часу відбулася зворотна реакція щодо революціонерів. Зокрема, вбили керівника Правого сектора у Західній Україні Олександра Музичка (Сашка Білого). Його пам'ять учасники луцького віча також вшанували хвилиною мовчання.



Зі слів Павла Данильчука, він спілкувався із загиблим за дві години до смерті і в того були плани подальшої діяльності Правого сектора та зміни ситуації в державі. Спецоперацію із затримання Олександра Музичка лідер Правого сектора Волині назвав спецоперацією ліквідації патріота. З його слів, триває тотальна брудна кампанія щодо структури, їх називають пособниками Путіна, бандитами, рекетирами, забувши, яку відповідальність взяв на себе Правий сектор та інші революційні організації 40 днів тому.

На думку Павла Данильчука, керівництво МВС, а саме Арсен Аваков та його заступник Євдокимов повинні піти зі своїх посад. Сьогодні це основна вимога Правого сектора. Так, Рівненська міська рада вже визнала вбивство Сашка Білого політичним замовленням. Подібну ініціативу висунуть і під час сесії Луцької міської ради.

Окрім цього, у Харкові, активіста Антимайдану та сепаратиста на прізвисько Топаз заарештували та випустили під домашній арешт. На думку Павла Данильчука, окремі особи у керівництві МВС досі працюють на злочинну владу. Так, на сході України, правоохоронці саботують вказівки з Києві та боротьбу проти сепаратизму, а іноді співпрацюють спільно з працівникам ФСБ у антиукраїнській кампанії.

Представник Самооборони Майдану на Волині Андрій Хведчак зазначив, що на Майдані було два основні гасла – «зека геть» та «посадимо банду».

«Зека прогнали, а банду не посадили. В чому проблема? Садити мають компетентні органи, повинні працювати прокуратура, міліція, силові структури, СБУ, але чомусь вже 40 днів гальмується процес призначення, процес прозорості призначення кандидатур», - звернувся до лучан Андрій Хведчак.

Він повідомив, що активісти очікують громадських слухань стосовно кандидатів на посаду прокурора області. Також він звернув увагу на те, що у Верховній Раді досі не зібралася комісія щодо розслідування смертей на Майдані, створена наприкінці лютого.



Керівник штабу Автомайдану Ігор Оборонов зачитав звернення автомайданівців у якому йшлося про те, що сьогодні зрадниками є ті, хто не повністю використовує свої можливості для того, щоб змінити країну. Боржниками героїв Небесної Сотні він назвав тих, хто лишився живим.



Потому громаді представили кандидатів у члени Комітету громадської люстрації, громадські слухання щодо яких відбулися цього тижня.



Згодом зі сцени виступила одна з учасниць віча, яка зачитала вірші своєї подруги, присвячені Небесній Сотні.



Наприкінці заходу Павло Данильчук запросив усіх охочих на відкриті збори Правого сектора, що відбудуться сьогодні у Палаці культури міста Луцька. З його слів, питання щодо діяльності силового блоку та політичного крила структури зможе поставити кожен.

Він запропонував виготовити зменшений плакат з портретами загиблих героїв та повісити його у приймальні кожного керівника державних структур, щоб він щодня, виходячи на роботу, бачив їхні обличчя та знав, які рішення потрібно приймати.

Віче завершили державним гімном України. Насамкінець, учасники віча, на чолі з духовенством, ходою вирушили у напрямку меморіального комплексу «Вічна слава».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
лучанин Показати IP 30 Березня 2014 16:08
"Представник Самооборони Майдану на Волині Андрій Хведчак зазначив, що на Майдані було два основні гасла – «зека геть» та «посадимо банду». «Зека прогнали, а банду не посадили. В чому проблема?" .... Зека начаб то прогнали, нова зечка вже лізе)))...Банда ПС рвется свою морду всунути в народне корито. Головного бандюгу і терориста в Рівненській області знешкодили (можливо не самим гуманним методом). В кого є сумніви в шо рильце в пушку, поговоріть з рівненськими підприємцями які починали в 90-х. А переводити бандюгу в ряд героїв не треба!! ...По троху налагоджується життя в Україні, потроху-помалу, весь ПС знешкодять.
999 до лучанин Показати IP 30 Березня 2014 19:33
Хлопчики вирішили погратись у війну. Не награлись. Треба з ними розібратись з кожним поодинці - так як вони. Цілою бандою на одного. Нічого не скажеш.. Герої...
Анонім до 999 Показати IP 30 Березня 2014 21:45
ти вже тут 2 місяці тут все гавкаеш і гавкаеш)))
))) Показати IP 30 Березня 2014 16:09
а ще віче проти розрухи в головах, будь ласка. і ото туди я прийду подивитись, як ви б'єте себе по черепах. пустих.
Lex Показати IP 30 Березня 2014 16:26
Не Луцк стал а Бандерштат
999 до Lex Показати IP 30 Березня 2014 19:34
Тільки Гузь відсутній . Мабуть боїться що спіткає доля сашка Білого.
Володимир Показати IP 30 Березня 2014 16:34
Вже навіть редакція газети "Волинь-нова" нарешті зрозуміла всю шкоду, яку нанесли Україні авантюристи з "правого сектору". Не вони, а народ Україні змів від влади банду Януковича, "правий сектор" лише займався провокаціями, які використав Путін для розколу України та завоювання Криму. Чим довше озброєні банди будуть шантажувати громадян, тим більше буде радості в Путіна оправдовувати втручання Росії у внутрішні справи нашої держави.
опиум Показати IP 30 Березня 2014 16:45
ребята..а кто вспомнит один старый факт---тот получит канфетку----а кто встручал Самого припрвого Преза- в ресторане Зелений гай_А?...ну...смелее..правильно дети сам главный бандит волыни Клеванский..(клева)-которому и сейчас принадлежат практически все рынки через своих типов.Его мечта осуществилась_вся гопота легальная -дети бывших уродов.которые закапывали людей теперь маршируют как фашисты.теперь их время.утюгово0монтировочная организация должна помнить что всему есть начало и конец.их пары крутили наперстки грабили поляков .повзрослев устраивали разборки отсидев первые срока начали друг друга убивать.а все начиналось так романтично....идеи организация романтика..а потом туберкулез срок или проклятья людей и могила на Гараздже.
123 до опиум Показати IP 30 Березня 2014 18:19
Що ти метеш? Клева такий бандит як і ти! Скоріше мент ! Як і ти? А базари усі ментовскі!
Анонім до опиум Показати IP 30 Березня 2014 21:48
ти напевно якийсь не доразвітий )))ти що куриш ))треба такий бред видумати
Живу тут Показати IP 30 Березня 2014 17:46
правду кажуть, зека прогнали, ПС (бандитів) не посадили. провокатори самі себе проголосили героями, при цьому жоден з них не пострадав. Я перестав ходити на Віче коли Ярош заявив, що проти ЄС і НАТО. цирк тай годі.
222222 до Живу тут Показати IP 30 Березня 2014 19:37
Треба було ще сьогодні на їх шабаш завітати в 16.00 в Просвіту. Невиховані самовпевнені чоловічки які хочуть самореалізуватись. Навіть коментувати не хочеться.
житель до 222222 Показати IP 30 Березня 2014 21:51
а слабо прийти))) тільки тут пі...дите героі нета!!!
Анонім до 222222 Показати IP 30 Березня 2014 21:57
чому не зайшов страшно
Українець Показати IP 30 Березня 2014 18:24
Якщо то лиця нової влади на фотографіях, то це повне пе.., окрім рекету бандитизму і дешевої ходи туди сюди і порожньої балаканини, говорим одне робим друге. Мені явно з ними не по дорозі, Вірніше їх дорога на зону при хорошому розкладі, а при поганому вслід за музичком.
ерік до Українець Показати IP 30 Березня 2014 19:39
От тільки коли влада нарешті на них відреагує? Дійсно, це бездіяльність влади. Задовбали вже всіх.
Анонім Показати IP 30 Березня 2014 21:54
слухайте шестіркі((( як вам так не нравиться і вас тут так багато ідіть на майдан і розженіть іх.
з гармидеру Показати IP 30 Березня 2014 21:55
невдаха актор юра моклиця маму до корита пропхав - в люстраційний комітет. Фарс. Не поможе... Гроші не попруть і посад не дадуть!!!!
Правий сектор молодц Показати IP 30 Березня 2014 22:45
Ці всі жахливі коменти бютівці проти вас пишуть, значить бояться вас. А боятись є за що. Дорвались до влади і вже посади ділять під себе. Пустовіт, Вітер та Гузь зрадники народу. Ганьба їм. Правий сектор, будь ласка запитайте у них, чому найбільших корупціонерів в обласній адміністрації і міськ раді залишають, а тих, хто не має спини за собою і не має, що їм заплатити, щоб на посаді залишитись, звільняють. Вітер самовисуванець, Гузь і Пустовіт відробляють партії за посади, а толку, як не було, то тепер і взагалі не буде. Правий сектор до влади!
Молодцуй до Правий сектор молодц Показати IP 30 Березня 2014 22:58
Хочете до влади..прошу дуже,але як в демократичній країні.Через вибори і не інакше..Інакше буде рахуватись малочисельною фашистською організацією,яка методами терору рветься до влади.А в таких випадка існуюча влада діє методами ..як з Білим..І вона сто процентів права.І не залежно хто міністр..так що як береш зброю в руки не законно будь готовим, що в тебе за допомогою зброї цілком законно будуть відбирати..Причому досить швидко,і без якогось там резонансу в суспільстві.Багато хто навпаки з полегшанням здихне.Жаль молодих придурків які не знаючи броду...
Лучанин Показати IP 31 Березня 2014 00:08
На презентації правого сектору в "Просвіті" всі мали можливість переконатися, що це покидьки Луцька
Анонім до Лучанин Показати IP 31 Березня 2014 06:57
якщо це покидьки чому іх не осудять.тому що страшно і вас мало шаквалів)))
я Показати IP 31 Березня 2014 00:45
Ах ви ж ,п*дли,вже зорганізувались,а де ви були як на майдані стріляли!сиділи в неті і дулі смоктали!держись Данильчук, то ті пустовіти і гузі пишуть з одного компа і під копірку-неукі недалікі-не відійдете-ще раз буде Майдан!
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 07:01
Пс це бандити, яке вони мають право ходити зі зброєю, на акм в нас дозволи не дають, в тюрму іх
Макс Показати IP 31 Березня 2014 09:46
А народу то, с каждым разом все меньше и меньше, кажется, у кого то, наконец то, что то зашевелилось в голове :)
Lustrator Показати IP 31 Березня 2014 11:19
ja vse rozymijy, ale pershogo treba ljystryvatu Danulchyka
До Я Показати IP 31 Березня 2014 16:22
Я був на майдані-і не розділяю поліку ПС.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus