USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Народний артист України заспівав шансон у волинських колоніях. ФОТО

6 Серпня 2013 18:44
Концертну програму наживо Олега Гаврилюка у Маневицькій виправній колонії зустріли активними аплодисментами, а в Ковельській - його пісні викликали сум за рідними та «синівську» вдячність батькам.
Олег Гаврилюк приїхав у спеціалізовані установи зі своїми дітьми. І вони теж виступали з батьком для засуджених. Композитор, поет, виконавець шансону та лірики, автор 200 пісень та понад 1500 віршів протягом десяти років шукав меценатів для цієї зустрічі.
Концертний тур відбувся завдяки підтримці Державної та обласної пенітенціарної служб України, повідомили у прес-службі обласної установи.
У Маневицькій виховній колонії №42 концертну програму Олег Гаврилюк розпочав із декламування авторських віршів. Зал був переповений, засуджені уважно вслухалися у пісні виконавця, А наприкінці виступу вони жваво аплодували артисту, після чого взяли автографи у співака.
«Вы нужны по ту сторону забора. Желаю Вам скорее освободиться и построить свою жизнь, свой рай на земле. Моим раем стала моя семья», - звернувся до аудиторії Гаврилюк.

У Ковельській виховній колонії програма була іншою. У засуджених почуті пісні викликали сум за рідними та «синівську» вдячність перед батьками.
Репертуар співака різноманітний. Більшість із них сповнені життєвої філософії.

Вихованці Ковельської виховної колонії, на знак вдячності, подарували Народному артисту України вишиту ікону.

Усім присутнім Олег Гаврилюк роздав диски із авторськими піснями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus