USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Красуні в купальниках та дітлахи - на сцені Драмтеатру

11 Жовтня 2014 11:11
У Луцьку обрали найкрасивішу українку, яка отримала титул «Міс принцеса України» вчора, 10 жовтня. Співучим супроводом свята стали брати Дмитро і Назарій Яремчуки, народний артист України Тарас Петриненко та Дзідьо зі своїми вірними «колєгами» - Лесиком та Юліком.

Як зауважив організатор і генеральний продюсер дійства Олександр Главацький, свято краси організовують вже вп’яте, і вкотре – саме в Луцьку. Цьогоріч за почесний титул та приз у розмірі 150 тисяч гривень змагалось 18 красунь з різних куточків України. Проте серед них, на відміну від минулого року, не було представниці від Луцька.

Судили старання учасниць члени поважного журі, до якого увійшов продюсер конкурсу Олександр Главацький, шоумен Дядя Жора, брати Дмитро і Назарій Яремчуки та народний артист України Тарас Петриненко.

Традиційно конкурс розпочався з дефіле та знайомства з учасницями.
Здебільшого, учасниці розповідали про свої хобі та життєві принципи. Одна з учасниць заявила, що займається «моделінгом», що викликало чимале здивування ведучого дійства Дмитра Коляденка. «А що це таке?», - здивовано запитав він. Гаряче підтримала луцька публіку Міс принцесу Донецька – дівчина з сяючою посмішкою привітала зал української і сказала, що їй дуже подобається на Волині.
А юна Міс принцеса Києва вирішила бути оригінальною та розповіла про себе віршованими рядками.
Після чого на сцені з’явився відомий український виконавець Тарас Петриненко. Артист зауважив, що попри те, що в країні триває війна, не слід опускати руки та впадати в депресію. Потрібно допомагати своїм воякам та разом йти до перемоги. З його слів, не варто і скасовувати концерти та патріотичні дійства – мовляв, це згуртовує людей, додає їм духу.
Співак виконав декілька пісень, серед яких були ті, що він співав на Майдані у Києві під час Революції гідності. А під його пісню «Україно!» встав весь зал, співаючи разом з ним.
І знову на сцені з’явились 18 красунь – довгоногі кралі дефілювали в національних вбраннях. Варто зауважити, що це не просто вишиванки – кожна з суконь по-своємо унікальна і підбиралась для окремо для кожної учасниці. В когось це була довга вечірня сукня, інші ж дефілювали сценою в коротких платтях.
Не забарились і брати Яремчуки. Заспівавши для лучан давно знайомих пісень, вони побажали присутнім миру, щастя та злагоди у їх житті.
А згодом поступились місцем на сцені довгоногим красуням, які дефілювали в купальниках.
Вихід супроводжувався гучними оваціями – не гіршими, ніж під час виходу в національних нарядах.

Поспішаючи на потяг, Дмитро Коляденко вийшов попрощатись з присутніми та виконати наостанок пісню. Проте дітлахи вже юрбились біля сцени – вони чекали свого головного героя свята, мега-популярного Дзізьо з його «колєгами» - Лесиком та Юліком. Дітвора щораз скандувала «Дзідзьо», але Коляденко все ж завершив виступ та відкланявся.
На сцені знову з’явились принцеси України в коротких сукнях для того, аби з 18 обрали лише 10 найкращих, які продовжили боротьбу.
Після цього на сцені з’явився герой свята Дзідзо. Юрба дітей тут же попрямувала під сцену, а артист покликав їх до себе.
Десятки дітлахів не сходили зі сцени аж до кінця виступу артиста. Той жартома лаявся та щоразу намагався трішки відсторонити їх, аби мати змогу виступити:

«Де ж вас стільки набралось, га? Так, ану відійдіть – а то вкушу!». Проте, це зовсім не подіяло.
Почавши виступ із пісні «Ялта», артист зауважив, що Крим – це Україна. Попрохавши діток закрити вушка, він звернувся до дорослих: «Хай москалі знають, що Крим – то Україна. Ялта – Україна!».
Чимало дітлахів виходили на сцену зі смартфонами і все намагались ухопити свого бородатого героя, аби зробити з ним селфі. Варто зазначити, що всім їм це вдалось – артист охоче брав до рук їх гаджети та робив фото прямо під час виконання пісень.
Після того, як сцену покинула юрба дітей і Дзідьо, прийшов час оголошення переможниць.
Отож, IV віце-міс принцесою України стала конкурсантка №13 із Запоріжжя.
III віце-міс принцесою України обрали учасницю №5.
Звання ІІ віце-міс принцеси України виборола учасниця №12
Першою віце-міс принцесою України журі обрало конкурсантку №18
А міс корону, звання «Місі принцеса України» та 150 тисяч гривень отримала красуня під номером 8 із Маріуполя.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ір Показати IP 11 Жовтня 2014 11:39
Цього року красиві конкурсантки були.
)))))))))) Показати IP 11 Жовтня 2014 11:52
Конкурсантка н омер 5, 12, 18...Це хто??? Хоч би написали звідки вони...
google Показати IP 11 Жовтня 2014 16:41
Дівчата й справді гарненькі.
Арнольд Показати IP 11 Жовтня 2014 17:51
А то хто у футболці з написом "Айдар"? Тільки малюватись вміють! Хай-би зі своєю біцухою у Донецьк їхав військовим допомагав! А то у тренажерках понакачуються, футболки вдінуть - ми перці і ходять перед людьми хизуються, а самі і пороху не нюхали!!!
Волинь до Арнольд Показати IP 11 Жовтня 2014 19:16
Він якраз і воює на сході, а ти тільки на дивані геройствуєш. Звати айдарівця Сергій.
Айдар до Арнольд Показати IP 12 Жовтня 2014 22:35
Слухай ти фраєрок. Цього накачаного пацана звати Сергій позивний Самурай. Він стільки пороху нюхнув під Щастям, що ти за все своє г*вняне і сц*кливе життя не побочиш!!!
радар до Айдар Показати IP 13 Жовтня 2014 11:11
А ти чого за інших розписуєшся, сам що "нюхав"?:)))
25255 Показати IP 12 Жовтня 2014 14:01
В гаремі Главацького додалося?
Д. Показати IP 17 Жовтня 2014 11:48
Це все так сумно... ніби і є серед цих дівчаточок симпатичні, але ж вони тупі-тупі... це жах. і чим тепер будуть займатися ці Міси? будуть розважати всяких там папіків? це кошмар, як все деградує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus