USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Народний депутат зіграв Петлюру

19 Квітня 2011 13:15
Депутат Верховної Ради Олесь Доній зіграв роль Симона Петлюри в історичному документальному фільмі «Українська революція» режисера Івана Канівця.
Про це пише УНН із повідомленням на прес-службу «Народної самооборони».
За словами депутата, фільм розповідає про події в Україні в 1917-18 роках та знятий за спогадами Всеволода Петріва – військового та громадського діяча, письменника, військового міністра та генерал-хорунжого Армії УНР, який боронив Київ від більшовицьких військ на чолі з Михайлом Муравйовим.
«Загалом це документальне кіно, але там, де не вистачає документальних фото- і відеоматеріалів, використовується історична реконструкція. В одному з невеличких епізодів взяв участь і я. Мені подзвонив давній приятель Богдан Бенюк, який озвучуватиме це фільм, і запропонував участь. Я думаю, що це буде один з прикладів якісного документального кіно», - сказав Доній.
Доній зауважив, що режисер Іван Канівець не має державного замовлення на фільм про українську історію, тому знімає його за власний кошт. Йому допомагають друзі, приятелі та однодумці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus