USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Наші безробітні повмирали чи виїхали?», - депутат Луцькради

20 Грудня 2013 14:14
«Чому податків менше, якщо людей працює більше?», - задумався депутат Луцькради.

У Луцьку зменшився рівень безробіття, - повідомили у Луцькраді. Однак у одного із депутатів міськради виникло риторичне запитання: «Чому податків менше, якщо людей працює більше?»

Навколо цього питання і розпочалась дискусія під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 20 грудня.

Так, депутат Луцької міської ради Юрій Корольчук запитав у членів комісії, куди ж саме поділися усі безробітні Луцька. «Вони повмирали чи виїхали?», - зауважив він.

На це заступник начальника управління економіки Луцької міської ради Любов Івевакова відповіла, що у Луцькому міському центрі зайнятості зафіксували зменшення безробіття за рахунок створення нових робочих місць.

«За 9 місяців 2013 року ми виконали річне завдання із створення нових вакансій. Тож ці лучани просто влаштувались на роботу», - резюмувала заступник міського начальника з економічних питань.

Утім, Юрій Корольчук нагадав, що скорочення бюджетників не було, а от заробітна плата збільшилася. На думку депутата, й доходи повинні були збільшитись: «Чому податків менше, якщо людей працює більше?», - зауважив він.

Тож, проаналізувавши ситуацію, члени комісії вирішили, що «корінь» проблеми лежить у нелегальних заробітних платах «у конвертах».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Безробітний Показати IP 20 Грудня 2013 14:38
Чому статки депутатів не відповідають їх доходам?
Теж безробітний, але Показати IP 20 Грудня 2013 14:45
Можна подумати що депутати нелегальних заробітних плат «у конвертах» не отримують? Ха? Аналізатори хр......ві. В центрі зайнятості лектор на семінарі прямо каже: я бачу поливину вас на базарі продавцями і нічого статистика одна а на ділі інше.
ГОСТЬ Показати IP 20 Грудня 2013 16:07
ОДИН АВТОЗАВОД 1 ГРУДНЯ ВИКИНУВ НА ВУЛИЦЮ СОТНІ ЛЮДЕЙ ,ЯКІПРОПРАЦЮВАЛИ ТАМ ДЕСЯТКИ РОКІВ.дІЙСНО БУДУТЬ ВМИРАТИ З ГОЛОДУ ЛЮДИ
Безробітна! Показати IP 20 Грудня 2013 17:05
Погоджуюсь з вами. З вищою освітою, а держава нічого нормального запропонувати не може. І за такі запрлати точно хіба що на продукти і комунальні послуги вистачить.....То й виходить, що люди викручуються як тільки можуть і отримують зарплату в конвертах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus