USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нацбанк встановив графік роботи банків на свята

16 Грудня 2016 13:17
Національний банк України встановив порядок роботи банків у період завершення звітного року, інформує Бізнес Цензор з посиланням на прес-службу НБУ.

Так, 28, 29 грудня система електронних платежів Національного банку буде працювати в режимі продовженого банківського дня на дві години.

30 грудня до 13:00 всі учасники електронних платежів можуть здійснювати платежі тільки між банківськими установами, що підпорядковані одній юридичній особі, а також платежі, спрямовані в НБУ та органи Держказначейства. Банківський день у СЕП закінчується о 15:00.

2 та 9 січня електронні платежі, система електронної пошти НБУ, депозитарій, система кількісного обліку депозитних сертифікатів, система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку, система з купівлі та продажу кредитних ресурсів "КредІнфо2 "," Реєстр договорів з нерезидентами 2 "не будуть працювати.

3 січня банки працюватимуть без клієнтів і забезпечуватимуть комплекс робіт, пов'язаних з початком нового звітного року. Міжбанківські перекази коштів через СЕП в цей день не будуть здійснюватися.

4-6 і 10 січня СЕП і банківська система працюють у звичайному режимі.

З 30 грудня до 4 січня діятиме офіційний курс гривні до іноземних валют і банківських металів, установлений Національним банком України 29 грудня.

У період з 31 грудня до 9 січня банки повинні забезпечити безперебійну роботу банкоматів, наповнення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів, заявляє НБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus