USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нацрада перевірить мовлення «5 каналу» на Волині

14 Квітня 2011 14:44
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку ТРК «НБМ», відомої як «5 канал», на території Волині.
За словами першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко, підставою для перевірки стали результати моніторингу, який тривав 3-4 березня у Волинській області, - повідомляє Кореспондент.
За даними моніторингу, на 22 ТВК у Нововолинську зафіксовано значне перевищення обсягів мовлення «5 каналу». За ліцензією компанія має 4 години на добу на цій частоті, а фактично здійснює мовлення цілодобово – замість місцевої компанії «Полісся-TV».
Згідно з державним реєстром телерадіоорганізацій, засновником «Полісся-TV» є Роман Чайка – ведучий «5 каналу».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
))) Показати IP 14 Квітня 2011 21:17
УРРРРРА! у Нацрады дошли руки до фокусов 5-го анала на Волыни!!! прости Господи, ради этого стоило голосовать за Яныка )))
Олег Савчук Показати IP 14 Квітня 2011 22:50
Де ж ви коментатори беретеся. А, ну ясно, крім як в інтернеті гадити, на Волині вам більше нічого не світить. А посуті теми - кричуще придушення свободи слова. 5й - чи не єдиний про-український телеканал. ГАНЬБА!
))) до Олег Савчук Показати IP 14 Квітня 2011 23:02
хлопче, не знаєте передісторії - не лізьте з обуренням 5 анал придушив єдину в Україні регіональну ТРК, яка у передпомаранчевому періоді випустила у прямий ефір Ющенка, і після цього аж 5 років був упевнений, що йому за це ніц не буде. Але Земля кругла. Тепер їх самих прищучили, до речі, за діло. Можна спіймати Бога за бороду, але богів багато, а законодавства тре дотримуватись. Да, і ще всі наші телеканали - однаково повійчасті ;-) що є, то є )))
edik Показати IP 15 Квітня 2011 00:24
Олег Савчук - до чого тут свобода слова. Для того аби коментувати цю тему потрібно хоча б трішки володіти інформацією. В свій час Полісся ТВ було продано зановником (паном Семереєм) 5-му каналу. А колектив був викинутий на вулицю. І ні одини пошановувач свободи слова тоді, а колектив дійшов до Томенка, не зупинив це "бєзпрєдєл". Так що не плутайте дар божий з ......... Вам ніколи не спадало на думку чому це раптом студія не виробляє власний апрдукт, можливо умови лінцензування змінились???? Я б на це подивився по іншому, накой нам оці представники Нац ради( Пасаман і т д) які просто паразитиють і нічого не вирішують.
))) до edik Показати IP 15 Квітня 2011 20:33
нічого там не змінилось, просто не виробляється власна продукція і все, а 5-й анал тупо транслюється на чужих частотах. Вірніше, тупо транслювався ))) Відтоді як на посаду главного впєрьодсмотрящего по ТВ в області призначили Стьопу Родича, бу-го-га, залишається тільки чекати, коли він прищучить їх по-справжньому, бо в нього ще за часів його перебування в ОДА при Французі при слові "Полісся" починався нервовий тік, і у Панчишина тоже ))) на рахунок Француза ніц не можу сказати, він окуляри носив ))) ех, моя молодость! мої ідеали!
Лучанка Показати IP 15 Квітня 2011 12:03
Обрадувався дурень, що голосував за Янека, Діти твої і внуки пожиттєво будуть рабами і не знатимуть хто вони!!!!
))) до Лучанка Показати IP 15 Квітня 2011 20:29
ПНХ, що ж тут додати ))) ви, мадам, про своїх чад подумайте. Я зі своїми розберусь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus