USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Навчальний рік у школах Луцька розпочнуть іменами загиблих

28 Серпня 2014 13:04
Поіменно назвати учням усіх загиблих на Сході лучан та вшанувати їхню пам'ять закликають луцьких освітян.

Про це стало відомо під час конференції педагогічних працівників навчальних закладів міста, що відбулася 28 серпня у Луцьку.

Міський голова Микола Романюк закликав освітян першого вересня обов’язково хвилиною мовчання у кожній школі вшанувати героїв Майдану, учасників антитерористичної операції, які загинули.

«На жаль, вже поїхала машина і ми сьогодні, мабуть, привеземо ще двох загиблих лучан. Їх вже буде 12, царство їм небесне та вічна пам'ять. Я просив би, в тих школах, де вони навчалися, і взагалі в усіх школах поіменно згадати всіх полеглих лучан. Діти, батьки та учні повинні знати їхні імена», - звернувся до учасників конференції Микола Романюк.



Також він дав доручення назвати у школах імена усіх тих колишніх учнів, хто воює в зоні АТО сьогодні. Окрім цього, у загальноосвітніх навчальних закладах міста планують облаштувати куточки пам’яті, щоб молодь пам’ятала про страшну сторінку в історії держави.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 28 Серпня 2014 14:23
і назвати поіменно. хто ухилився від мобілізації. і прізвища тих, хто відхилив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus