USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Найактивніші школярі Луцького району отримали путівки в «Артек-Буковель»

3 Вересня 2018 21:36
Обдаровані та талановиті учні трьох шкіл Луцького району отримали путівки на відпочинок у міжнародний оздоровчий центр «Артек-Буковель» від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Вручення путівок відбулося під час свята Першого дзвоника, 3 вересня, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Школярів Луцького району привітати із початком нового навчального року приїхали укропівці: голова Луцької районної ради Валентин Приходько, депутат райради Олександр Бляшук, депутат Княгининівської ОТГ Галина Гарбарук та голова Заборольської ОТГ Валерій Боярський.

Валентин Приходько розділив радість свята разом із учнями Підгайцівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія». Під час урочистостей він вручив обдарованим учням путівки на відпочинок у міжнародний оздоровчий центр «Артек-Буковель». Крім цього, в дарунок школа отримала новенький ноутбук.

Такий же подарунок отримали педагогічний та учнівський колективи школи села Лище. На свято першого дзвінка у Лище прибув депутат Олександр Бляшук.

«Кажуть, що історія не знає легких часів, та попри це ваше дитинство та юність припали на надзвичайно складні часи випробувань, пройти, які неможливо без поразок та невдач. Перші кроки у дорослому житті такі ж невпевнені та складні, та головне ніколи не втрачати віри у себе, у тих, хто поруч, у свою країну. Пам’ятайте, що єдина наша зброя сьогодні – це знання, адже усе, що неправдиве, викривлене пропагандою згодом зникне, не залишивши і сліду, і лише істину не зітреш», – зазначив Олександр Бляшук.

Школярі ще отримали у подарунок спортивний інвентар.

Вітання із початком нового навчального року від голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці ліцеїстам та школярам Княгининівської НВК передала депутат Княгининівської ОТГ Галина Гарбарук.

«Молодь – це нові ідеї та грандіозні проекти, це свіжий погляд та готовність змінювати країну на краще, це головна запорука успіху нашої держави. Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця та уся команда укропівців області підтримує молодих обдарованих людей, співпрацює із ними, ділиться досвідом та надихається енергією та невтомністю. Тільки так, усім разом можна досягнути успіху. Саме тому сьогодні, я щаслива, вручити найактивнішим учням особливі подарунки – путівки у фантастичний дитячий табір «Артек-Буковель». Незабутнього вам відпочинку, натхнення та успіхів у навчанні», – наголосила Галина Гарбарук.

Учнів Заборольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, а їх у школі навчається аж 454, і, що важливо, 61 із них першокласники, святкового дня вітав голова ОТГ Валерій Боярський.

«Приємно, що школа багата на розумних, талановитих та активних дітей. Коли бачиш їх, щасливих та усміхнених, хочеться працювати та жити, бо розумієш, що усе недарма. Вірю, що невдовзі вдасться завершити розпочаті роботи, і відремонтоване приміщення школи наповниться дитячим галасом та сміхом. Щасливий, що ваша клопітка щоденна робота не залишилася непоміченою. Сподіваюся, що подорож у світ дитинства та пригод – Артек-Буковель, надихне вас працювати ще активніше, не зупинятися на досягнутому, залишиться прекрасним юнацьким спомином», – підсумував Валерій Боярський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оля Показати IP 4 Вересня 2018 19:02
о це подарунок, а не як Мартиняк по 5 тисяч на усю школу, позорник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus